Statut Filološkog fakulteta vraćen na doradu

Ostavite komentar


  1. Upravo je sve suprotno od onog što kažu ove četiri nelegalne članice uprave Filološkog fakulteta. Savet je većinom glasova ( 14 za, 3 protiv i 4 uzdržane) potvrdio odluku nastavničkog veća ( 220 članova nasstavničkog veća je glasalo za statut, samo jedana je bio protiv). Rektorat i Ministarstvo je prihvatio da je Savet izglasao statut. ( Kako je izglasan statut može se videti u pravnoj službi Filološkog fakulteta). Ovo saopštenje četiri izgubljene osobe ( nebuloza kao što su dorade itd…jer to je već odbijeno na nastavničkom veću), treba posmatrati kao očajnički pokušaj da se haos na Filološkom fakultetu i dalje nastavi. No, već u utorak bi trebalo da se bira nova uprava i to će biti kraj za ove razarače fakulteta.

    1. Oni koji vredjaju druge govore nesto i o sebi.
      Izglasano nije, jer je bilo samo 12 glasova za.
      Studentski parlament mora prvo da se rekonstituise pa da bira nove predstavnike, jer ga sad cine predstavnici samo par katedara.

  2. Savet Filološkog fakulteta je izglasao Statut; 14 je glasalo za, 3 protiv i 4 uzdržana. Postoji dokument sa potipisima ljudi koji su bili zaduženi da nadgledaju glasanje. Videti u pravnoj službi Filološkog fakulteta. Za objavljivanje lažnih informacije, nekad se išlo u zatvor. Da li se sad ide – ne znam .

  3. Tekst Danasa je korektan, a komentari pojedinih pratilaca su netacni i zluradi.

    1. Kao prvo, ovo nije tekst Danasa, nego novinske agencije FoNet. Isti tekst već drugi put objavljujete u FoNetu, misleći da će više puta objavljena laž jednom postati istina…( Na nekog me podseća ova: jednom izgovorena laž, ostaje laž, više puta izgovorena laž postaje istina. Ko li je taj?)

    2. Za pocetak Danas samo preuzima od Foneta tekst saopstenja koji je sastavila ekipa potpisana na kraju, a za jednu od njih rektorka rece da vise i nije u radnom odnosu.

      1. Pa, ne bi list Danas pustio tekst da ne odgovara urednistvu.
        Jer, svaki dan i agencije i Danas dobijaju bezbroj tekstova.

  4. Meni su stvari na Filoloskom jasne od kada se oglasio ministar Sarcevic: jedna mala ali pregledan grupa biri se za vlastvrugajuci se drzavi koja ih finansira i ministru licno.Najpre odbijaju nalaz inspekcije, a sada ugeaju Statut u kome se diskriminisu predstavnici Vlade u Savetu.Samo visoke plate ne odbijaju…Pa, g. Ministre, sad ste na potezu!

  5. Dorada Statuta ne odgovara onima koji bi da za sebe nesto izmurdare na brzinu, u mutnoj vodi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.