Stefanović: MUP preuzima sve mere da se pronađu odgovorni za ubistvo Ognjanovića

Ostavite komentar


  1. SVAKO UBISTVO TREBA RASVETLITI AL VERUJEM DA SE DIGLA TOLIKA FAMA OKO UBISTVA ADVOKATA KOJI SVAKAKO IMA PUTER NA GLAVI, VEROVATNO JE PORED ADVOKATURE IMAO NEKE KRIMI POSLOVE PA JE ZA TO KAZNJEN OD STRANE MAFIJE. CIST RACUN DUGA LJUBAV

  2. MUP je preuzeo svu dokumentaciju i komjutere od pokojnog advokata? Sa kojim pravom, ko im je to dozvolio? Onda se iznenada i BIA ukljucila u potragu. Alo, covek je zrtva , nije optuzeni. Sta nameravate da otkrijete u njgovim privatnom dokumentima? Zacinje se sumnja da neko mozda zeli da prikrije i izbrise nekakve tragove. Pitam samo, ne iskazujem paranoju.

    1. Tako rade i Dodokovi istrazitelji (Dragicevic D.) prikrivaju koliko su zivi….

  3. Policija ce sve uraditi sto je u njenoj moci kako bi sto pre pronasla ubice,siguran sam u to….

  4. Ta bliza saradnja MUP-a i A.komore ce jos vise doprineti korupciji u svim oblastima kojima se bave pravnici i policija.

  5. Zajedničke aktivnosti MUP-a i advokatskih komora su za svaku pohvalu i nadam se njihovoj daljoj saradnji.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.