Nakon saslušanja Stefanović na otvaranju aerodoma sa Vučićem: „Predstava koja koristi obojici“

Ostavite komentar


  1. Dokle ćete vi novinari suditi pre nego što sudski proces i počne. Sudili ste Lečiću, Bjelogrliću i kome sve ne. Kada će doći vreme da vaše laži, iako ste svetska sila, dođu na oltar istine?

  2. Oj i sada ko će da nam kaže da političari nisu malo i sa ove druge kreativne beton strane?!

  3. “ ja sam Neša od Beograda“. Eeeeeej Srbijo, zemljo „Dembelijo“!! Da nije žalosno bilo bi tragikomično“

  4. „…Borović naglašava da ceo slučaj „Stefanović – Hrkalović“ predstavlja kontinuiranano zamajavanje javnosti…“ Ne bi zamajavanja bilo kad ga mediji ne bi prenosili. Ako to rade rezimski nije jasno zasto ih slede opozicioni. Umesto da raskrinkaju tu tehniku vladanja pardon, zamajavanja oni preuzimaju i nastavljaju da zvacu rezimsku zvaku. Starije generacije se secaju istog stosa kojim je Tito poslao Rankovica u vilu u Dubrovniku na uzivanje a Srbima servirao zvaku da ga je kaznio za (ispostavice se fingirano) prisluskivanje a Hrvatima pricao kako se obracunao sa velikosrpskim cvrstorukasem. I svi srecni, i Rankovic i Tito i Hrvati i (glupi) Srbi…

  5. Nista novo, sve ovo je vec vidjeno u Italiji i Nemackoj do 1939. Samo da li je normalno da se to desava i 2022?!

  6. Drugi je prisluskivao cetvrtog. Prvi ne sme da uhapsi drugog, dok ne odobri cetvrti. Treci je samo glup.

  7. Nista to nije cudno jer Vucic stiti kriminalce. Sjetite se samo izjave Vucica kada je sud BiH trazio dokumenta za kupovinu dodikove vile u Beogradu. Javno je rekao da to nece dozvoliti jer on stiti kriminalca dodika.To je taj posteni Vucic.

  8. Nismo ni zasluzili bolje,treba jos vise da se igraju sa nama,svaka im cast

  9. Mudar vladar prijatelje drzi blizu, neprijatelje jos blize.

  10. Па? Стефановић је војни министар. Хркаловићева је криминалац то се зна. То и ви знате. Важно је да она није ту. Све остало небитно! Тј не измишљајте причу које нема!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.