Stefanović: Nedopustivi napadi na policiju

Ostavite komentar


  1. To sto je zandarm napadnut, je dokaz bezobrazluka. Policija treba da se postuje i ceni. Strogo sankcionisati napadace.

  2. Drzava takvo ponasanje nece da tolerise. Siguran sam da ce se maksimalno boriti protiv takvih kriminalaca i huligana koji misle da su im 90-te sadasnjost.

  3. Stefanovicu, moja puna podrska u borbi protiv nasilja i huliganizma. Takvo ponasanje jednostavno nije dozvoljeno. Nadam se da ce ta borba biti uspesna.

  4. Policija mora biti zaštićena i to s e čini zakonom, ali i policija ima svoje mane, bar 3o odsto policajaca imaju veze sa korupcijom i kriminalom a nikako da se ona očisti od toga.

  5. Verovatno ministra na Megatrendu nisu učili da ne postoji termin"policajac na duznosti" niti policajac koji nije "na duznosti". Elem, policajac je uvek na duznosti….U svim ostalim delovima ove informacije , u potpunosti podrzavam ministra….

  6. Pa nijedna zemlja na svetu ne tolerise napad na policajce,niti bilo koja sluzbena lica.Zasto bi to i Srbija tolerisala.

  7. "Stefanović: Nedopustivi napadi na policiju",Andreja i Predraga!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.