Stefanović: Rešićemo Savamalu, ali ne znam kada

Ostavite komentar


  1. Savamala je kompleksan slucaj kome se mora pristupiti pazljivo, ali sam siguran da ce nase sluzbe voditi istragu u pravom smeru i otkriti pocinioce. Nakon toga, sve ostaje na tuzilastvu.

  2. Bole me briga za Savamalu, nek se reše prvo slučajevi nestalih iz rata na Kosovu i Metohiji. Nešto ne videh da su se oko toga toliko cimale razni likovi koji sada trućaju i forsiraju ovu priču.

  3. NEBRIGAJTE,REŠIĆE TO NEKI DRUGI UMESTO OVAKVIH,,SPASILACA NACIJE I ,,DANONOČNOG,,RADA,,ZA ,,INTERESE,,NARODA,ZA ZA TILI ČAS,BAŠ ONAKO KAKO STE FANTOMAŠKI SRUŠILI PA ČAK I IZAZVALI SMRT JEDNOG SASVIM,,SLUČAJNO,,PREPLAŠENOG ČOVEKA, NELJUDI LI JEDNI NESREČNE NAM ZEMLJE.,nAĐITE NAVREMAKOĆE DAVAM ČUVA KUTIJE I ONE SIKLNEKVAKE ZA SVAKI SLUČAJ, NEĆEBVIŠE BITI,,NENAĐENIHDĆŽAKOVA NI N,,NESTALIH,,APROKSIMATIVNO,,50000O GLASOVA,,ZAVAŠU,,POBEDU,POSLE STIROPORSKOG BDENIJA,VOJVODE OD BAJČETINU,,.REPETICIJA,IZBORNE KRAĐE,98 NEMA ŠANSE DA VAM SE DOPUSTI,,A I RIK ĆE MALO NEŽE DA NAUČI KAKO SE,,BROJE GLASOVI.PA DA SU VAM NA RASPOLAGANJU SVI,,UBEĐIVAČI,, NA ,,TERENIMA,,.

  4. Taj slucaj se mora razresiti jer razne price kruze oko tog dogadaja.Mada i kada bude resen opet ce biti nezadovoljnih i pametnih kojima je najlakse da smisljaju teorije zavere oko svega.

  5. Savamala je projekat Zapada i opozicije. isti scenario kao 5 oktobra, vlast ni po cenu minusa ne sme da prizna da su ambasadori autori svega i da su oni postavljali od 5 okrobra vlade Srbije.

  6. Ja znam kad ce se resiti slucaj Savamala: kad ti i tvoj sef odete sa vlasti. Pre toga nema sanse.

  7. Paradoks:Sve žene političara vlade,znaju ko je i kakav i u Savamali bio!

  8. Rešiće se tek sa promenom vlasti, Ova je suviše bahata da bi priznala svoje greške. Samo bahatost se brzo kao bumerang vraća .

  9. Подсећа ме на јунаке стрипова о Мирку и Славку,али овако без шлема, не знам да ли зна немачки!

Ostavite komentar


Društvo

Danas u Srbiji jača košava, mestimično kiša 10

Danas u Srbiji jača košava, mestimično kiša

Republički hidrometeorološki zavod Srbije je upozorio da u Vojvodini, Podunavlju i Pomoravlju očekuje pojačanje košave čiji će najjači udari danas i sutra na jugu Banata dostizati i 28 metara u sekundi - oko 100 kilometara na sat.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.