Stefanović sekretar Saveta za nacionalnu bezbednost

Ostavite komentar


  1. Nebojša Stefanović je mnogo puta do sad pokazao svoju odanost, sposobnost, vrednoću i što je najvažnije znanje. Odlično će se on snaći i na ovoj funciji, koju svakako zaslužuje.

  2. Pa dobro, kad je Kaligulin konj bio senator i konzul, može i Vučićev dr. Nebojša da bude Sekretar saveta za bezbednost.

    Samo se nadam da nikome neće pasti na pamet da nas napadne. Bilo bi čupavo…

  3. Koliko funkcija ima, ova je izmisljena da bi sto vise para "zaradio" a ti narode crkni i radi kod stranaca za 25.000,00 din , jer tako kaze nas voljeni AV.

  4. Stefanovic je imenovan iskljucivo zato sto NE POSTUPA U SKLADU SA ZAKONOM kada su materijalni interesi vrha SNS (citaj Vucic i bagra oko njega) u pitanju!
    To je njegov jedini "uspeh" i jedina "kvalifikacija" za savet za bezbednost SNS-a (u to su se pretvorili svi drzavni organi)!!!!

  5. Stefanoviću U BORU ti načelnik Perica Arsić policijskim vozilom P 026-009 bez sigurnosnih sedišta SVAKODNEVNO vozi svoju decu u obdanište i tako ih bar dva puta dnevno ugrožava, ŽALOSNO ALI ISTINITO, ON JE IZNAD ZAKONA ! Inače javnosti je poznat jer je 2012. bahato vozeći policijsko vozilo izazvao udes u kome je pet mladih osoba zadobilo teške telesne povrede opasne po život, za šta takođe nije odgovarao ! I o kojoj ćeš bezbednosti ti da brineš kada tako vodiš policiju ?

  6. Jao nama, svi SNS kadrovi dobijaju unapređenje, Neša će da brine o nacionalnoj bezbednosti a Maja Gojković će da brine o kulturi naše dece.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.