Stefanović: U svakoj opštini kol centar za starije od 65

Ostavite komentar


  1. Jidino ko ima korist od KORONE PA TO JE PORODICA STEFSNOVIC , O D E
    KRUSIK U ZABORAV, KO SVI LOPOVI I TAJKUNI DO SAD

    1. Po vama je porodica Stefanovic iz svoje koristi dovela korona virus u Srbiju??!!

  2. Srbija shvata ozbiljnost problema, nasim najstarijim sugradjanima je potrebna pomoc.

  3. Ovaj postupak ce mnogo znaciti starijim gradjanima, posebno ukoliko nemaju kome da se obrate.

    1. Ja imam 69. g.nije mi dozvoljeno da odem do grada .Kol centar mi savetuje da dam kreditnu kartu i pin nekom volonteru da bi mi kupio hranu. Pozdrav.

    1. Ozbiljno cete odgovarati za sve zlocine, lopovluke, kradje, lazi i nedela. A do tada trudite se da sto manje lazete ljude da ste ista organizovali. Prevaranti lopvski.

  4. Drzava cini sve kako bi starijim gradjanima obezbedila sve sto im je potrebno kako bi oni za svoje dobro ostali kod kuce i time sacuvali mnoge zivote. Ukoliko im je potrebna bilo kakva pomoc mogu se obratiti volonterima.

    1. Vasu organizovanost ne bih ni neprijatelju pozeleo. Osim vama samima….

  5. Država je sve oni koji mogu da pruže starijim građanima pomoć oni mogu da se oslone na Volontere, pripadnike policije, vatrogasace, ljude iz Crvenog krsta i civilne zaštite i svih drugih koji se u ovo budu uključili biće vam potpuno besplatno na usluzi

  6. Dobro sta je sad ovo, jeli ovo postao medij SNS-SPS. Njihove perjanice su potpuno potisnule gradjanske prvake u zapecak. Samo oni nesto imaju da tu pricaju i da se samoreklamiraju. Cak se i Korahu ukazuje majka Tereza sa clanskom kartom SNS… Ispada da je prvorodjeni bio u pravu kad je sa potcenjivackim prezirom rekao:“ ma da vas je 5 miliona….“

  7. Mene zanima da li je i otac ministra u izolaciji ili širi zarazu po namenskoj?

    1. Po skoli koju su ovi stvorovi zavrsili, njega brkovi stite bolje od maske.

  8. Drzava cini sve kako bi starijim gradjanima obezbedila sve sto im je potrebno, i kako bi oni za svoje dobro ostali kod kuce i time sacuvali mnoge zivote. Ukoliko im je potrebna bilo kakva pomoc mogu se obratiti volonterima, kojih ima svuda.

  9. Ovo je velika istina. Sad je vreme da se strpimo na nedelju, dve, tri i da sacekamo da prodje ovaj vrhunac virusa. drzava se odlicno organizovala, pravovremeno. Slusajte i cuvajte se.

  10. Srbija daje sve od sebe kako bi sprečila širenje ovog opakog virusa moramo svi da poštujemo pravila i propise i da se toga pridržavamo.

  11. Ako je nekome potrebna pomoc to su svakako nasi penzioneri i hronicni bolesnici i treba im pomoci u svakom smislu.

  12. Svi gradovi i opstine su krajnje odgovorno pristupili ovom problemu i odlicno se organizovali kako bi pomogli najstarijima.

  13. Brini ti o Krušiku , za nas starije od 65 brinuće neko drugi.
    P.S. Čerčil je imao tačno 65 godina kad je postao predsednik vlade UK i objavio rat Hitleru. I Srbi, stariji od 65 godina imaju kome da objave rat.

  14. Kako dobiti paket za penzionere ako mi je licna karta na N,BGD a zivim u Zemun polju, imam 69 godina, penzioner

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.