Stefanović: Zaplenjeni narkotici u vrednosti od pet miliona evra

Ostavite komentar


  1. nepto o srbiji državi….
    ’’…u kojima licemerje i laž cvetaju uvek i svuda (naročito u vladajućim političkim krugovima), u društvima gde meru vrednosti, a zapravo svakovrsnog siromaštva, uspostavljaju kriminalci i hulje, estradne i političke prostitutke, partijski poltroni i dupelisci, vlasnici kupljenih diploma i plagiranih doktorata, veleposednici luksuznih jahti i kuća, lisci i čankolisci koji izuzetno lepo žive od nedostatka dokaza.’’
    Siniša B.

  2. Cim mu stanu nogom na rep dr Nesa odmah uhapsi nekog. Ili napravi veliku hajku na neki narko klan.

  3. Svaka cast nasoj policiji! Dok neko radi mesec dana za mnogo manje pare oni bi hteli da prodaju drogu i da se bogate unistavajuci decu! Sve to treba da ne vidi beli dan vise!

  4. Naša policija odgovorno,vredno i savesno radi svoj posao.Moramo stati na put narkoticima jer to je veliki problem danasnjice.

    1. Pa čo’ječe ženo šta li si već (to je kod vas postalo zarazno) trebalo bi prvo da pohapsite bar 10tak posto članova sns sekte koji imaju kratak vrat ali debele krivične dosijee i služe vašem navr’vođi da krade izbore, građane, njihove novce i živote.

  5. Svaka cas nasoj drzavnoj bezbednosti na suzbijanju opojnih droga i narkotika. Ovo je samo jos jedan dokaz da postajemo sve sigurnija i bezbednija zemlja za nase najmladje a i starije ljude.

  6. Neka samo policija nastavi da radi svoj posao jer ga odlicno obavlja, moram da primetim otkad je Stefanovic ministar policije mnogo slucajeva je reseno i mnogo kriminalaca je privedeno pred pravdu!

  7. Nadam se da ce policija i dalje nastaviti zestoki rat protiv dilera narkotika, trovaca nase dece!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.