Stefanović:Šta su uradile NVO za migrante?

Ostavite komentar


  1. Nisu nista, vec ih koriste za pokretanje do granice, blokiranje puteva, zeljeznice, izazivanja haosa i zbunjenosti kod gradjana Srbije.

  2. NVO samo svoje dupe paze. Bas ih briga za migrante ili ljudska prava. Dolari su mnogo vazniji od toga.

  3. Veliki se novcu tu obrcu tako da je interes ispred svega ostalog. NVO i ne odgovara da Srbija udje u EU jer ce automatski izgubiti posao koji "rade" vec vise od dve decenije.

  4. Bitno da su oni uzeli gomilu para, a migranti mogu da prežive sa polovnim ćebetom i komadom tune iz konzerve.

  5. Nazalost NVO cesto traze medijsku paznju kroz proteste i kritiku. Ima i onih koji stvarno nesto urade pre svega za Srbe, kao i migrante ali njihov broj je poprilicno mali.

  6. Jeste,a Vlada je obezbedila so i hleb,kao dobrodošlicu.Ćuti,ćuti Ti dečače kruti…Apologeto,sistema koji sve destruiše.Obuci majicu strane, iza koje si jak…

  7. Država bolje da se brine o svojim građanima. Migranti su prolazni i o njima neka brine ko ih je pustio da pređu ilegalno granicu.

  8. Oni kao pomognu nekolicini a ostalima nista i naravno pare u dzep.Mislim da ni oni sami NVO ne znaju koliko imaju para.

  9. Ima tu puno istine, niču kao pečurke posle kiše i odmah traže novac za svoj rad, a dela su im samo verbalna, ne samo u sferi migrantske krize već uopšte, njih interesuje samo lični profit i ćesto smetaju rad Crvenom krstu, poverenštvu za izbeglice, državnim organima….

  10. Profit vodi 90 odsto NVO u Srbiji, pa i u svetu, nije njima briga oko migranata nego lična potraga za lakim bogaćenjem i to ne na radu i organizaciji rada, toga što manje.

  11. Botovi dragi: nevladine organizacije rade na prinsipu DOBROVOLJNOSTI, i nisu OBAVEZNE niti imaju mogucnosti da ista grade. Uostalom VI dobijate pare u budzet za smestaj izbeglica, VI ne polazete racun gde i kako trosite te pare, dakle VI itreba da brinete o izbeglicama.

  12. Novim zakonom Migranti će biti saterani u pravni okvir pa ako nebudu poštovali pravila biće im uskraćeno gostoprimstvo naše zemlje.

  13. Kako bi se sprečilo nasilje i pomoglo žrtvi neophodna je saradnjа svih ustanova pocevsi od policije preko Centra za socijalni rad do tuzilastva i sudova.

  14. Zašto bi migranti bili u parku, u hladnim i neuslovnim satorima kada im je obezbedjen smeštaj u prihvatitlistima i najstroze treba kazniti one koji pokusavaju da ih nagovore da ostaju po parkovima i ulicama.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.