Stejt department: Srbija diskriminiše male verske zajednice

Ostavite komentar


  1. Nakon decenijskog aparthejda i nakon pokušaja entničkog čišćenja i genocida, Kosovo je steklo slobodu. Medjutim, problem je ostao jer u srbiji i dalje pate mađari u Vojvodini, muslimani u Sandžaku i albanci muslimani u Preševu. Nadam se da će i oni uskoro steći slobodu.

    1. Nadam se da ce se danas osloboditi ovakvih pateticnih trolova kao sto si ti. Ipak je Danas zasluzio mnogo vise.

  2. Mogao bi Stejt Department da prestane sa drzanjem lekcija celom svetu. Neka pogleda u svoje dvoriste. Amerika je postala izvor haosa i zla .

  3. Bas me zanima jesu li oni vratili sve indijancima i kolika prava su im dali?

  4. Svetu se nemože ugoditi definitivno.Kad pročitam naslov ovakav pomislim na Hočevara i kad mu predstavnici Vlade pa i sam predsednik lično dodju na misu za novu godinu,pa onda onaj Zukorlić ne silazi sa televizije čak drži i neki sumnjivi nelicencirani privatni fakultet.Kako da se ja onda složim sa tim Amerima! ali nadju oni neke pravne začkoljice da nas kinje.takav nam zakon gospodo Amerikanci,nikog mi ne diskriminišemo.Svaka nam je verska zajednica jednako bitna,to da znate.Jedino imamo problem sa nekim sektama,sa Vlaskom magijom npr.Sa ljudima koji varaju narod,Toliko.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.