Filološki fakultet ponovo traži člana za komisiju koja bi preispitala doktorat Jelene Trivan

Ostavite komentar


  1. Beogradski univerzitet je izbacen sa sengenske svetske liste univerziteta on je u svetu „mrtav“ bolje sam uciti uzimajhci knjige sa googla koje mozes skinuti i uciti ja planiram da obnavljam matematiku i programiranje,komenfar ne obljavljuj i obrisi,odoh da spavam,muci me kako da kupim laptop mala mi plata a nikako da pojeftine a novi iz kine iz koreje ne stizu spori im brodovi.

  2. To je jedna živa gospođa! Ja za nju garantujem! Otac joj je bio jedan od uhapšenih u aferi Indeks, ak’ se neko toga još uopće i sjeća…

  3. Sastav nove komisije: dr Šapić, dr Stefanović, dr J. Tabaković, dr Mali, Boris Tadić, N. Krstić Krlo, S. Basara i B. Srbljanović

  4. Koliko je DS platio za njeno“peglanje“, takvu smo čestitu pripadnicu akademske zajednice dobili.

  5. Док се ови не „макну“, нема ништа од лустрације.
    Ови што пљују ДС, не знају да она и није била неки фактор. Више су њене године биле интересантне, а није заузимала неку важну функцију. У снс-у је „напредовала“. Зато што код њих ко има целокупну основну школу (макар завршио за 16 година), њега зову „академик“.

Ostavite komentar


Društvo

Kakvo vreme se očekuje u nedelju? 10

Kakvo vreme se očekuje u nedelju?

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i nestabilno vreme, mestimično s kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom - saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.