Stojiljković: Sindikat mora biti borbeniji, opcija je i nastup na nekim idućim izborima

Ostavite komentar


  1. Profesore,
    od kada se vi borite za prava radnika ona sve gora. Nije borba priča već dela. Učite nešto od Francuza, ali najbolje dajte ostaku i pustite neke koji to mogu i žele da urade.

  2. Cuti i ne javljaj se. Takvi su ubili Sindikat. To sta ti zastupas je istorijska sramota i izdaja nada radnika. Korumpirn si ti svi oko tebe! Radnivi rade dok ne popadaju i dok ne crknu od nepravde i umora, stresa i mizerije. Cuti!!!

  3. Pogledajte film „Norma Re“ iz 78-9-te godine !!! Pa kad’ „članovi“ a pogotovo „čelnici“ sindikata nauče lekciju ( iz filma), možemo da pričamo.

  4. Kasno je, nema više radničke klase koja je održavala u životu milione porodica.

  5. sindikati u srbiji su parazitska organizacija(e) koja se zapatila i ušančila između radnika i političara . nedavno je objavljeno da ovde postoji oko 25000 sindikata – po 25000 predsednika, zamenika, sekretara i sekretarica… a što se tiče izlaska na izbore, sada je prilika da dobro iskoristite i unovčite svoju borbu za svoje pozicije i status. ako uspete da se dogovorite i bar svaki deseti od vas udružite u jedinstvenu listu milošću predsednika sns-a možda i prebacite potrebnih 3%.

  6. malo je degutantno od strane profesora Stoiljkovi’a da ne sagledava potrebu, rekao bi nu\nu istorijsku potrebu iyla\enja radnika na predstojeće izbore. njegova priča odlaganja izlaženja radnika , neće mi zameriti previše je poltronska, samo iz razloga istorijske inicijative i veličine koju poseduje sindikat a i sami radnici, koji su jedina i preostala poluga razvoja u Srbiji

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.