„Štrajk glađu ako se nastavi uvođenje taksi od 100 odsto“

Ostavite komentar


  1. То су они који су способни за велика дела, који се троше нештедимице сваког дана и сата за своју земљу, за свој народ, за своју будућност. Понос наше нације! Крст носити нама је суђено, страшне борбе са својим туђином. Тежак вијенац ал’ је вође слатко! Ови су млади људи највиша вредност наше земље. Са њима и уз њих!!

      1. @Lena*** Da li si ti danas sa „njima i uz njih“,na Kosovu,Kosovskoj Mitrovici, ili samo izbacuješ bot-parole ?

  2. To su studenti koji se ne mogu nigde upiasati. Ispod crte su i onda cudnim vezama dobijaju statuse budzetakih studenata u KM. Ne bih se slozio da su buducnost Srbije. Pre ce biti da ne znaju ni kako da se ponasaju. Na jednoj slici videh svi drze ruke u dzepovima. Kao gilipteri neki.

    1. Ne ponižavajte ove mlade ljude, vi nemate hrabrosti ni da odete na Kosovo, a kamo li da tamo živite.

  3. Ne valja im kosovska ‘rana a srpska postala preskupa, i šta ćemo onda? Sesti na stiropor,kao neki ?! Mislim da je rešenje dostava namirnica iz Srbije oslikanom,putujućom bogomoljom sa „direktorom“ đurićem na čelu,ili preko „alternativnih prelaza“!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.