Strani mediji: Vazduh ubija, košave nema, a Vučić govori o „kampanji“

Ostavite komentar


  1. re: Vazduh ubija, košave nema, a Vučić govori o „kampanji“

    Nek popuši smog, pa će da vidi da nije magla!

    1. Ahahahaa nasmeja me dobro, care! Možda ima povećanja zagađenosti zbog migova iz Rusije? Trebali jedan po jedan da miga operu, pa ako i dalje bude zagađeno, u pravu si, neka popuše smog.

      1. Eh, kako ova nasa „intelEgencija“, ova nasa opoziciona „elita“, ume da bude duhovita?! Samo, sto se posle ovakvih dosetki radije place nego smeje. Komentari, koji su slika i prilika onih, koji svakoga sa suprotnim misljenjem nazivaju „bot“.

        1. Na tvoju zalost, a na nasu srecu, smisao za humor je upravo proporcionalan inteligenciji.

          U ovom slucaju, humor- da kazem NIVO humora – je doziran i apsolutno snizen u skladu sa temom.

          Za razliku od tebe (malo „t“ sa razlogom), komentatori koje prozivas nisu mrzitelji svega sto je drugacije, bolje, pametnije i lepse od njih samih, nisu srBi i patriJote niti su im sadrzaji komentara posisani sa dna septicke jame; nisu ni rasisti koji se kriju iza eufemizma „sloboda misljenja“, a prosipanje sopstvenog otrova proglasavaju „slobodom govora“.

  2. Ma zabole njega za narod on hoce da vlada ko Tito narod gladuje a kako neko dodje sa zapada sledi samarcina ne vidi on narod vaznoda salje uterivace ljudima sa 20000 din koji riskaju po kontejnerima on nam je predsednik premijer sekretae pa sve do sustera kukala nam majka

  3. Selo gori,baba se češlja.Još se sprda sa narodom ispod svake granice siromastva da je visok standard.Ima unapred dogovorene pokradene izbore i podršku zapada kojem marioneta odgovara da to uradi pa se bukvalno sprda s narodom

    1. Sve si rekao kratko i jasno. Psihopata će nas još dugo jahati, ako Bog nešto ne poradi.

      1. Ovaj covek se nece smiriti dok nas sve ne poubija sa ozbiljnim psihopatom imamo posla

      2. Ludak će nas jahati onoliko dugo kolko mu mi dozvolimo.
        Ne vidim samo šta bilo koga sprečava da preduzme nešto povodom odstranjivanja šljama. S obzirom da ludak neće dobrovoljno napustiti vlast čak i kad jednog lepog dana izgubi izbore, jedino što preostaje je zna se šta. Na žalost sa nekim „ljudima“ drukčije ne može…

    2. Sta lupas siromasan narod kolko je unistena industrija za vreme DS-a 14 firmi je ugaseno putevj du mlogo bolji svaka porodica ima dva auta a ti bi izgleda ds xivis lepo a da neradis

      1. Dovoljno je ovo tvoje „MLOGO“ da vidim da bi bilo glupo da čitam šta si se ti nalupao.

  4. sve više kandidata, ako se izgradi stanbeno naselje Laza Lazarević

  5. Ljudi, zašto ne objavljujete vest da su od jutros, ona đubrad, sa Supernove izbacili N1 i Sport klub iz svoje ponude a po naredbi diktatora! Što smo čuli od istine, čuli smo! Nema više! Totalni mrak od danas……

  6. Švajcarski tabloid Blik prenosi izjavu jednog demonstranta iz Beograda: „Dišemo vazduh koji nas bukvalno ubija.“

    Pa vi onda nemojte da dišete. Od mene imate podrsku.

    P.S. Kad cujem rec „narod“ uhvatim se za k…isobran – Zivojin Pavlovic

    1. Babi, što ne dođeš na protest pa da nam to lično kažeš? I povedi majku i sestru obavezno.

    1. Her Zile jel situacija nevalja samo u Srbiji ili u Evropi gledaj malo realnije situaciju

  7. Stvari valja nazivati svojim pravim imenom a ovo što se dešava zadnjih dana u Srbiji se zove radikalska dušegupka – doduše blaža ali zato masovnija verzija nemačke dušegupke. Ko ne pamti svoju istoriju mora da je ponavlja.

      1. Setanje je nacionalni sport kod nas, tako da bez brige za nas. Zato i jesmo tako zdravi i u kondiciji.

  8. Prvo proveri pa onda s..i na taj nacin.Nisu produzili ugovor ,N1 sa svojim uslovima a Supernova sa ne prihvatanjem istih.Kada ne potpises ugovor i ne prihvatas uslove onda ne mozes ni da prikazujes date programe. Prema tome nije Supernova izbacila programe nego je iste iskljucio N1 zbog ne potpisivanja ugovora i ne prihvatanja uslova od sstrane Supernove.Prvo se informisite pa onda pisite.A i nisam siguran da se istina i samo istina cuje na N1 i nigde drugde. Mislite o tome.

    1. Ti s..i i slusaj lazove i prevarante.Sto bi UM radila u korist svoje stete. Svi jako dobro znamo koliko AV „postuje“ novinare N1. Sto se istine tice, ja tvog diktatora mogu da vidim i cujem (a maksimalno izbegavam, jer mi ne bude dobro) na N1 bez komentara. Naravno da cu raskinuti ugovor sa supernovom, jer sam obmanuta, a sto rece neko, da mogu i TV da mi uzmu, ja na izbore necu izaci.

  9. Zapadna tehnologija već dva veka zagađuje prirodu. Red je da nešto očiste a oni je dalje prebacuju kod suseda.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.