Studenti iz organizacije „1 od 5 miliona“ saslušani po krivičnoj prijavi Bujoševića

Ostavite komentar


  1. Zbog farbanja vrata može biti podneta samo prekršajna prijava zbog delimičnog oštećenja tuđe imovine, nikako krivična. Tim pre što su vrata oprana u roku od 4 časa po izvršenju dela… Zanimljiviji je deo o izveštaju državne revizorske komisije koja je donela zaključke o otuđenju javne imovine u RTSu, putem fiktivnih javnih nabavki i nameštenih tendera u iznosu većem od 2 milona evra samo za 2018. godinu… To ne može da opere za 4 sata čak ni služba obezbeđenja na RTSu, kao što je morala da glanca ulazna vrata…I, šta ćemo sad?

  2. Bolje bi im bilo da su protestvovali i tražili da vlast obezbedi uslove pod kojima će njihov univerzitet biti vratićen na prvobitni nivo na Šangajskoj listi. , nego što seku granu na kojoj sede: upadaju i blokiraju rad BU, brinu tudju brigu oko navodnih plagijata, farbaju televiziju…

  3. Etako i treba, sad treba da se i kazne pa nek shvate da netreba da uništavaju i ruže društvenu imovinu.

    1. Ako je tako sta cemo sa verovatno tvojim ljubimcem GV koji „ore“ Beogradu uzduz i popreko sto se ne moze porediti s ovim farbanjem

  4. Epizoda: Propali studenti kantom farbe prikrivaju svog gazdu u trgovanju sekundama na RTS-u.

  5. Krivična prijava zbog farbanja vrata? A ko će da podnese krivičnu prijavu protiv žutog naprednog Bujketa koji nas svakodnevno farba, pa još naplaćuje taksu?

    1. Ma jajima to treba gadjati kao 90ih, pa neka nas sve prijavi, a ne studente.
      Šta pare napraviše od čoveka, a manjak milionski u kasi Bujketovog RTSa.

  6. podrška, izdržite u ovoj borbi protiv diktature. na kraju kada ih pošaljemo na smetlište istoriji sa ponosom ćete se sećati ovih dana.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.