Subotica: Naredne nedelje odvoženje kabastog otpada iz tri naselja 1Foto: Fejsbuk stranica JKP "Čistoća i zelenilo" Subotica

Naredne nedelje kontejneri za sakupljanje kabastog otpada biće postavljeni u subotičkim prigradskim naseljima Bajmok, Bikovo i Ljutovo.

Tradicionalna jesenja akcija odvoženja kabastog otpada iz domaćinstava koju organizuje JKP “Čistoća i zelenilo” Subotica nastavlja se u ponedeljak i utorak, kada će kontejneri biti postavljeni u naselju Bajmok, kod doma na Rati, u Kralja Tomislava kod prodavnice “Dom”, na Kosovskom trgu, na parkingu kod prodavnice “Sakal” na ulazu u Bajmok, u Stanišićkoj ulici kod mlina, kod Poleta, na uglu Pačirskog puta i Doža Đerđa, i pre pijace (raskrsnica).

U sredu i četvrtak kontejneri za sakupljanje kabastog otpada biće postavljeni u naselju Bikovo, na uglu ulica Đure Đakovića i Dalmatinske, Bratstva i jedinstva i Ljubljanske, Đure Đakovića i Kosmajske, kod crkve, u Gabriću – na uglu ulica 10. i 11. nove, u Lamić kraju i Kongo naselju.

U Ljutovu će kontejneri biti postavljeni u petak kod odbojkaškog igrališta, kod voćnjaka (posle ćuprije leva strana, ispod topola) i kod autobuske stanice na Ljutovačkom putu.

Jesenjom akcijom odvoženja kabastog otpada biće obuhvaćeno 17 vangradskih i isto toliko gradskih mesnih zajednica u Subotici, a trajaće sve do 6. decembra.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari