Završava se jesenja akcija odvoženja kabastog otpada u Subotici, kontejneri u dva naselja 1Foto: Fejsbuk stranica JKP "Čistoća i zelenilo" Subotica

U okviru jesenje akcije odvoženja čvrstog i kabastog otpada iz domaćinstava, JKP “Čistoća i zelenilo” Subotica će sledeće nedelje postaviti kontejnere za sakupljanje otpada u naseljima Mali Bajmok i Zorka.

U ponedeljak i utorak kontejneri za sakupljanje kabastog otpada biće postavljeni u Malom Bajmoku, na uglu Sivačkog puta i Braće Milašina, Ivana Sarića i Durmitorske, Albe Franciškovića i Batinske, Baranjske i Fočanske, Somborskog puta i Batinske, Tavankutskog i Somborskog puta, i između ulica Radoja Vujoševića i Kisačke.

Na Zorci kontejneri će biti postavljeni u sredu i četvrtak na uglu Zorkine i Erdutske ulice, Batajničke i Balzakove ulice, Petra Popovića Age i Alekse Kokića, Proleterskih brigada i Somborske, Proleterskih brigada i Zorkine, Proleterskih brigada i dr Ferenca Bodrogvarija, i na uglu Jokai Mora i Kristofera Kolumba.

Ovime se jesenja akcija odvoženja čvrstog i kabastog otpada završava, a njome je bilo obuhvaćeno 17 vangradskih i isto toliko gradskih mesnih zajednica u Subotici.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari