Subotičanin nožem povredio državljanina Tunisa u kafiću u centru grada 1Kafić u centru grada u kom se dogodio incident, foto: Natalija Jakovljević

Danas oko 16 časova u bašti kafića u centru grada Subotice došlo je do verbalnog sukoba između Subotičanina i dvoje državljana Tunisa, nakon čega je Subotičanin nožem napao i povredio jednog Tunižanina.

Kako je rečeno Danasu u subotičkoj policiji, povređeni Tunižanin je u bolnici i ukazuje mu se pomoć nakon čega će se konstatovati i stepen njegovih povreda.

Subotičanin i dvojica Tunižanina su privedeni u Policijsku upravu u Subotici.

Policija će u toku dana objaviti više informacija o ovom incidentu.

Subotičanin nožem povredio državljanina Tunisa u kafiću u centru grada 2
Krv nakon povreda, foto: Natalija Jakovljević

Subotička policija uhapsila je D. L. (24) iz Subotice zbog postojanja sumnje da je učinio krivično delo laka telesna povreda.

“Sumnja se da je on danas popodne, pod uticajem alkohola, ispred jednog ugostiteljskog objekta u centru grada, prvo vređao državljane Tunisa, nakon čega je došlo do tuče, u kojoj je osumnjičeni nožem lakše povredio dvojicu Tunižana”, navodi policija.

Policija je osumnjičenog odmah uhapsila u blizini ugostiteljskog objekta.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Subotici, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Takođe, određeno je zadržavanje do 24 časa i dvadesetdevetogodišnjem Tunižaninu, koji je u ovoj tuči, fizički nasrnuo na D. L, pa će protiv njega biti podneta prekršajna prijava zbog vređanja, vršenja nasilja, pretnje ili tuče.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari