Subotičanka iz Njujorka inicirala akciju uređivanja betonskih žardinjera u centru grada

Ostavite komentar


  1. Ako ce da mala Vuciceve slike sve je ok. Ali ako bude nesto drugo ce bude prekrsajna prijava od komunalni policajci ko vrata. Da je na jugu bila bi odma privedena sa sve fabe i cetke. Kakav Medjuopstinski zavod kakvi bakraci…

  2. Cekali ste da dodje iz Njujorka da vam kaze da se zardinjere ne drze zbog djubreta nego zbig cveca? Uzgred, u Novom Sadu isto su prazne i zapustene, ali pacova oko Spensa ovih dana za izvoz.Zlatno diba ekonomskog tigra sa inflacijom 12%.

  3. Političari koji vode grad su nažalost slepi i ne vide kad idu na posao na šta liči grad. Sramota. Isto tako su farbani i kablovski ormarići i posađeno drveće uz glavni put na inicijativu IT Subotica 2030. Neka se neko iz organizacije IT Subotica kandiduje na izborima pa da glasamo za nekoga ko će nešto i uraditi za grad.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.