Subotičke.rs: Novac dobijen na medijskom konkursu je pokušaj poniženja naše redakcije 1Foto: Pixabay/Felipemaass

Redakcija sajta Subotičke.rs objavila je danas da neće prihvatiti novac dobijen na medijskom konkursu, jer je dodeljivanje sume od sto hiljada dinara, kako je objavio portal, „pokušaj poniženja“ te redakcije.

„Imajući u vidu činjenicu da smo medij koji sledi novinarsku profesiju u formatu misije i da smo, odlukom subotičke medijske komisije u kojoj su većinu činili članovi povezani sa medijskim organizacijama Vladana Stefanovića, čije su firme među najvećim dobitnicima konkursnog novca u našoj zemlji, za ambiciozan projekat koji se tiče razvoja Subotice ‘dobili’ svotu od sto hiljada dinara, koja ne može da pokrije ni najmanji deo našeg projekta, odlučili smo da ne prihvatimo novac“, objavljeno je na portalu Subotičke.rs.

Taj projekat obuhvata seriju skupova posvećenih razvoju grada u oblasti medija, ekonomije, zaštite životne sredine, energetike i drugih važnih tema, zatim seriju ambicioznih intervjua na ove teme i istraživanje javnog mnenja.

Skup posvećen radu medijskih komisija u Subotici, drugim gradovima i opštinama Bačke, biće održan u utorak, 14. juna, u 11.00, u Pres centru Udruženja novinara Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari