Sudar automobila iz Srbije, Crne Gore i S. Makedonije kod Ohrida, jedna Crnogorka teže povređena 1Foto: Shutterstock/Daniel Tadevosyan

Državljanka Crne Gore (70) teže je povređena, a pet osoba lakše, u sudaru tri automobila kod Ohrida, saopštilo je danas Ministarstvo unutražnjih poslova Severne Makedonije.

Kako se navodi, u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila 1. januara na regionalnom putu Ohrid-Sveti Naum, učestvali su automobili sa srpskim, crnogorskim i makedonskim tablicama.

Precizira se da je juče u 18.30 došlo do saobraćajne nesreće između „golfa“ crnogorskih registarskih oznaka, koji je vozio V.I. (77) iz Crne Gore, „mercedesa“ sa srpskim nacionalnim oznakama, kojim je upravljao S.M. (27) iz Srbije i „forda“ sa ohridskim tablicama, kojim je upravljao S.T. (61) iz Ohrida.

„U udesu je teško povređena putnica iz ‘golfa’ O.I. (70) iz Crne Gore, a telesne povrede su dobili trojica vozača i još dva putnika iz ‘mercedesa’, konstatovano je u Specijalnoj bolnici ‘Sveti Erazmo’ u Ohridu“, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je uviđaj te saobraćajne nesreće na regionalnom putu Ohrid-Sveti Naum obavila ekipa Sektora unutrašnjih poslova „Ohrid“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari