Slobodan Beljanski: Sumnjiva koruptivna kombinacija u opštini Ada

Advokat o aferi oko stambenog konkursa

Ostavite komentar


  1. A meni skidaju svaki mesec skoro 2000 sa plate za mesni samodoprinos da bi oni delili medjusobono kako oni hoce!!!
    Hmm a mesto nam se raspada!

  2. Ovo nije prvi konkurs koji je ovako prosao. Od pocetka, od kako su pocele raspodele sredstava,novac dobijaju oni koji su blizu vatre, dok ostali gradjani samo placaju takse kako bi na kraju bili odbijeni. Medju prvima su novac dobili neki za „kupovinu“ kuce u kojoj su ziveli, a koja je za kratak period promenula vlasnika na papiru, dok su stanari bili isti. Sve detaljno proveriti, krade se od naroda koji posteno placa porez da bi opstinari i njima bliski stvarali male imperije!

  3. To je javna tajna . Roditelji korisnika sredstava kuću “ prodali “ prijatelju , inače zaposlenom u opštini , a on „prodao “ korisnicima . Tako je krenulo . Posle su i ostali
    dobijali sredstva po sličnim šablonima . Sredina mala , sve se čuje , a nikog nije sramota .
    A da ne spominjemo i novozaposlene referente za spajalice u opštini , baš su se namnožili .

  4. Interesantna je činjenica su čelnici opštine Ada na čelu sa Zoltanom Bilickim već bili hapšeni za razne malverzacije 2015-te ali su oslobođeni svih odgovornosti nakon što su prešli u stranku SNS-a 2016-te i na taj način ostali na vlasti. Takva agonija si i dan danas nastavlja!

  5. Može im se. Nema od gonjenja i hapšenja ništa. Zaštićeniji su od beli medveda.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.