Sumnjive tendere za novogodišnju rasvetu niko ne ispituje

Zbog nezainteresovanosti i proceduralnih prepreka, šest državnih institucija ćuti na moguće malverzacije od 1,8 miliona evra

Ostavite komentar


  1. Kakvi prevaranti. Muka mi je sto cela Srbija ćuti na lopovluke, kao da je sramota reći lopovu da je lopov. Gde smo dospeli…

  2. Kradje i zločini ne zastarevaju. Nalogodavci i izvršitelhi kradje biće procesuirani. Za sada,malo jaje.

  3. Nikad nko nije proveravao javne nabavke u Srbiji decenijama. Ovde je pljacka u korupcija su postale normalne pojave. Najtuznije od svega sto se niko od pozicije time ne bavi niti to pominje, nego prde o pristojnoati i opstim mestima.

  4. Naprednjaci ce nas razuveriti u onu staru da nema savrsenog kriminala.Vise javno tuzilastvo ne moze odgovoriti zbog popravke radijatora ???? (treba im par dana za konsultacije sta smeju odgovoriti)
    Drzavna revizorska inspekcija najavljuje da bi mogla to pogledati 2018.
    To vam dodje kao kad bi u autobus usao kontrolor i rekao da za 10 minuta pocinje kontrola.
    Najgore od svega ovog je sto i ako bi se sve dokazalo oni samo cute i niko nista ne radi (slucaj Vulin,slucaj Gosa,Sava mala)
    Savrseni kriminal.
    To samo revolucija resava.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.