Sunjog: Primeniti odluku suda o zemlji manastira Visoki Dečani

Ostavite komentar


  1. Svega je illegalno i da nemaju prava da se odluce niti sta sami sebi illegalno dati za prava nista se ne uvazavaju i da se treba vratiti zemljista manastira decane !!!

  2. Iz Kancelarije EU su potvrdili da je na sastanku bilo reči o potrebi da se odluke Ustavnog suda poštuju i u potpunosti sprovedu, uključujući i onu donetu 19. maja 2016. godine u slučaju manastira Dečani.

    Reč je o presudi kojom je potvrđeno vlasništvo manastira Visoki Dečani nad 24 hektara zemlje, koja nije sprovedena i lokalne vlasti nisu u katastar uknjižili zemlju kao vlasništvo manastira. To pripada zemlje srbije u njenoj zemlji jesu vlasnici manastira decane vekovima to je njihovo pravo u svojoj zemlji sto pripada !!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.