Supernova: Tražićemo privremenu meru vraćanja kanala N1 i Sport klub

Ostavite komentar


  1. Totalno licemerje dezavne firme Telekom Srbija. Objavite njihove vazece ugovore gde tretiraju ovu temu – promena uslova. Trziste je slobodno i svako formira cenu za svoju robu ili uslugu. United medija ostaje bez velikih para jer imaju svoju racunicu. Telekom je povecao broj korisnika kupovinom malih provajdera, dakle, na nacin gde su potrosene ogromne pare. Zbog toga nema dividende… Stvoren je novi brend Supernova samo da se korisnicima pokaze da to nije Telekom, kobajagi… Slede masovni otkazi usluge jer su ovde samo i jedino korisnici prevareni.

    1. Gospodin Zlatko je u pravu.Ako za dva dana ne budem mogao pratiti Tv Sport klub 1…6 i Tv N1 otkazaću Vašu uslugu i potražiti nova rešenja a to preporučujem i ostalim korisnicima.Ja ne podnosim prevare a mislim i da će se većina korisnika Vaših usluga složiti samnom.

      1. Ovde su svi nevini. A svi su prevaranti. Otkazati svima ugovore. Sa prvim februarem prestane vaznost istih

      2. Gospodine Petkoviću u potpunosti se vama slažem i žao mi je što sam platio račun pre ovog događaja.Ovde je cilj totalnog mraka, a ne cene signala.

      3. Vec je krenulo raskidanje ugovora po svim gradovima .Bitno je da si na nuli sa racunom za kablovsku i raskidaju odmah A mozete i da ih tuzite za nepostovanje odredbi ugovora o paketu kanala koji imate.Mislim da do izbora nema dogovora a do tad narodu preko ledja kao i uvek.

  2. Sta je Supernova? Gde je u APRu? Ima li pib? Ko je direktor?Sediste? Zaposleni? Pravni akti? Placa li porez? Fantomska firma? Ma nije moguce…. ((ovo mu dodje kao da potpisete ugovor sa coca-colom, (registrovan brend) a ne sa Helenik grupom(pravom firmom))

    1. Super nova je ustvari prodati Kopernikus.Isti ljudi isti radnici,ista kola,monteri na terenu.Zadržana ista područja i korisnici.Prijatelj mi iz Prokuplja kaže da se ništa nije promenilo.
      Znači oprane pare preko Telekoma.Stavljene pod kontrolu Prva i O2 i ostalo za trošak.

  3. Haha koliko jadan potez supernova da vrati united media kanale a da vi sbb date arena sport kanale superstar star tv za pocetak umesto sto pametujete ovde

  4. Iskreno, poludela sam jer ne želim da mi se nameće šta ću da gledam. Ukoliko ne vrate N1 i Sport klub kanale, uzimam total TV, neću da me zajebava ju za moj novac.

  5. Sve bi ovo bilo ok da je telekom srbija normalna i da ponude sbb arena sport kanale star tv superstar tv prva max prva life prva files e onda bi mozda i telekom i supernova imali united media kanale ja sam ubedjen da je do ovog scenarija moguce doci ako ide u tom pravcu jer da telekom ima united media kanale a da sbb nema arena sport to tesko ajmo telekom srbija supernova dogovorite se sa united media za sbb kanale i tu razmenu sport klub arena sport

  6. Ja imam ugovor sa Radijus vektorom,preuzela ga je Supernova,a po tom ugovoru imam i kanale koje je sada Supernova ukinula,tj.nemam više SK,Cinemaniju,N1-ukupno 8 kanala. Da li ce mi Super nova smanjiti pretplatu ili vratiti te kanale? Verovatno ništa! Ko je lopov,ko naplacuje ono što i ne daje? Kako da raskinem ugovor,traje do kraja 2021.!Uzgred,mene je baš briga ko emituje koje kanale,hocu ono što sam platio,postoji ugovor i uzajamna obaveza : oni kanale ja novac! U pravnoj,normalnoj državi,dobio bih ponudu:raskid ugovora ili smanjenje pretplate.Znam gde živim,ko vlada,pa ništa od toga ne ocekujem.Na žalost, to je naša stvarnost!

    1. Nema potrebe da čekate dva meseca, odmah napravite ugovor sa operatorom koji daje N1 i SK, ionako je prvih 6 meseci besplatno.

  7. Supernova je čista prevara od firme, otkad nema Radijus vektora, stalni su prekidi interneta i kablovske, pretpostavljam da mnogo toga kradu, kao što su i ovo hteli.

  8. Da imamo normanu v,ast imali RTS kao javni servis a ne stranačku televiziju. ukoliko do utorka ne uključe sport kanale, N1 i (isljučene) prekidam ugovor. Ja neželim 100 pink kanala, hepi, prva, studio B,O2,i sl. Hoću sportske, filmske, prve istinite vesti.Političare iste svaki dan , svski sat neću. U sredu sve ove „kineze“ što ste instalirali donosim u poslovnicu i isključujem struju kojom se napajala Radijus vektor. Snaći ću se za tv program!!!

  9. Na kanalu 262 SuperNova je umesto N1 od danas postavila BN HD. Opštenarodno veselje, adekvadna zamena.

  10. Iza brega se valja sledeće: Super Nova hoće UG/SBB paket programa, ali bez N1 i Nove S, jer ova dva programa nisu vlastima po volji i ne žele ih ni po koju cenu u svojoj SN/Mts/Telekom mreži, a Sport Klub im je Ok, jer je samo sport. S druge strane UG/SBB neće da obnovi ugovor, ako u paketu nisu N1 i Nova S, (oba) da bi povećali gledanost za ta dva udarna kanala. Ova dva programa su glavni kamen spoticanja i razlog sukoba, na relaciji UGG/SBB–SN/Telekom/Država Srbija (SNS). Da nije njih, već bi se dogovorili da UG/SBB Telekomu i svim njegovim akvizicijama da Sport Klub kanale, a Telekom SBBu Arena sport kanale, pa bi svi imali sve. A sve ostalo što se prepucavaju je bacanje prašine narodu u oči!

  11. Draga Supernova,možete tražiti šta god ali ne možete kršiti ugovor koji smi potpisali.Hoću kanale koji su stsjali u paketu.Tačka.Raskid ugovora.Ne.Ne olaćam više pretplatu.Inače vam je mreža loša,nestaje program,internet pešadinac.Zbogom gospodo.Odoh na SBB,dosta mi je pinkovih i Hepijevih bljuvotina

  12. Citam saopstenja od nebojse zigica direktora telekom on kaze da nudi arena sport kanale sbb i rekao da je do sbb i zasto ne prihvate ovo sto im se ne nudi nemam nista protiv sport klub i nova sport ali ajmo united media prihvatite ovo i uvedite arena sport 1 do 5 u sbb

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.