Šutanovac: Vulin dokazao postojanje paraslužbi

Ministarstvo odbrane reagovalo na autorski tekst koji nikad nije objavljen, već se nalazi na mejlu urednika Nedeljnika Veljka Lalića

Ostavite komentar


  1. Afera aferu stiže… Došli su na vlast aferom (izmišljeni džakovi sa listićima) i sve ove godine svele su se na peglanje brljotina…

  2. Šutanovac „pašnjak“ i Vulin ministar odbrane bez vojnog roka,sve slika i prilika naše političke elite.

  3. Pa on je vec dokazao postojanje para sjuzbe, kada je objavio postojanje anonimne tetke u Kanadi. Naravno da njeno ime mora ostati tajna otkad je iz ‘nacionalnih interesa’promenila svoje (ne)krsteno ime UDBA.

  4. Ako prate Šutanovca,prate i mnoge druge. Svi koji sumnjaju da ih prate, treba da bace udicu , tj.treba da postupe na isti način kao u slučaju Šutanovac-Nedeljnik i čekaju, neko će se opet sigurno upecati na „mamac“.

  5. Poštovani gospodine Laliću, svo ovo mesetstenje iz nadležnosti „državne bezbednosti „=
    Objašnjava Vučićevu paniku u spektru raznih nijansi i intenziteta!? Svog političkog statusa , padanja ili šta god, ali od njega svi vetrovi duvaju .Taj tip i ne spava od zorta.?!

  6. Ministar vojni Vulin (država kojoj je ovakva osoba ministar vojske bolje da nema vojsku) je po običaju zloupotrebio svoj položaj. Zloupotreba državnih službi je uobičajena u vladajućoj garnituri (da ne koristim neki tačniji ili određeniji izraz) te ovaj primer nije ništa novo (a šta je Krušik, Jovanjica, rušenje u Svamali …) mada je ofiran nenamerno. Da ne spominjemo to što Vulin citira tzv. navode iz nepostojećeg TANJUG-a (zar ga Vučić nije ukinuo pre više godina?). Gde su sada komentari tzv. opozicije koja se sprema da da legitimitet Vučićevim izborima?

  7. Bilo bi zabrinjavajuce da se ovakav tekst pojavi u Francuskoj ali posto se pojavio u Srbiji to se samo moze covek nasmejati i ako nekoga treba nesto pitati od ovih aktera onda prvo da pitamo gospodina Sutanovca.Gospodine Sutanovac bili ste deo vlasti godinama,sta ste preduzeli da ova zemlja ne bude ovakva i da se ne desavaju ovakve stvari,znajuci moc ministra odbrane sto ste vi bili!Ne krivim vas,mislim da sami nista niste mogli ali sa vasom partijom i koalicijom,sa predsednikom Tadicem i te kako ste mogli ali vi to niste uradili.Zasto?Vi odgovor dati necete znamo..ali neko nam jednom treba reci da od 1945. Godine vlast u ovoj zemlji bila je vlasnik svega…drzave,vojske,policije,sudova,opstina,javnih preduzeca,banaka,medija da ne nabrajam svega!Kada je kao doslo visestranacje nista se nije promenilo,vlast je isto radila samo presvucena u neka nova odela i uloge ali sustina sto je stvorio komunizam nije se promenila!Ko pobedi u Srbiji na izborima vlasnik je svega i tako ce biti jos dugo godina jer ovde na Balkanu valjda svetski mocnici odredjuju tako!Ko sve koga slusa smesno je navoditi…svi koji imaju priliku…kao sto svi koji imaju priliku da ukradu oni ce ukrasti!I vi gospodine Lalicu,mozda ste ljuti ali kroz nekoliko meseci vidim vas sa Vulinom na kafici…i bicete srecni da objavite njegov autorski tekst!Srbija je mesto gde sve polako umire…niko toga nije svestan,ali bice samo polaako!

  8. Svaka promena vlasti menja sefove tajnih sluzbi po svom cefu. Tako se pravi partijska i ideoloska sluzba a ja mislio da je to ostatak proslosti. Nema demokratije u Srbiji sve do okupacije.

  9. E pa momci, to je problem koji nastaje jer se nikad nisu istinski reformisale doticne sluzbe. Slobini kadrovi bili i ostali , a vi ste to necinjenjem dozvolili. Sad nova garnitura koristi njih i oni koriste nju.

  10. A ovaj bi tek trebao da ćuti, i da se ne javlja, da ne podseća koliko su neki pre bili gori od ovih sad

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.