Šutanovac: Vulin računa da su građani zaboravili njegovu tetku

Struka kritična prema javnoj nabavci koja ima za cilj proveru rejtinga ministra odbrane

Ostavite komentar


  1. Čovek koji je po ratnom rasporedu taoc, parama nas građana meri svoj rejting.
    Ministsrstvo odbrane tvrdi da je napad na ministra naručen i orkestriran.Vaš kompletan rejting- apsolutna nula.

  2. Nema sumnje da je gospodin ministar Vulin treca licnost odmah posle G. Vucica i gospodina Dacica. I to mnoge boli. I trba da boli, jer dok su bili na vlasti bas ih je bilo briga . A sada su poceli i da zapevaju ili pevaju.

    1. Pored vodeceg dezertera,vidimo da imamo i botove dezertercice,poltroncice Vulinove koji brane ovu karikaturu od ministra .Vulin je istorijska sramota naseg sistema odbrane.

  3. E moj Šutanovsc,dali se pitaš ikada : Šta uradi našoj VS? Kakve su tvoje zasluge i koliko si ti lično doprinio razbijanju ili razvoju vojske?Nedaj mi bože da se ti dani vrate kada je Srbija bacana na koljeno po svim pitanjima a posebno po pitanju VS.Vulin je pravi ministar i stalno je među svojim pripadnicima i mi ga poštujemo i cenimo.On jača našu VS.On je dika i ponos naše zemlje.Samo napred ministre.Živela VS.Živeo naš Vulin.

    1. Zalostan komentar.Jasno je da se radi o dezerterovom botu.Mislim da se ovaj covek stidi kad se pogleda u ogledalo.Vulin je epsko ponizenje nase vojske koja nicim ovo nije zasluzila.

  4. E moj Šutanovsc,dali se pitaš ikada : Šta uradi našoj VS? Kakve su tvoje zasluge i koliko si ti lično doprinio razbijanju ili razvoju vojske?Nedaj mi bože da se ti dani vrate kada je Srbija bacana na koljeno po svim pitanjima a posebno po pitanju VS.Vulin je pravi ministar i stalno je među svojim pripadnicima i mi ga poštujemo i cenimo.On jača našu VS.On je dika i ponos naše zemlje.Samo napred ministre.Živela VS.

    1. Ovaj dezerter Vulin ima dosta placenih botova.Mislim da se Misic,Putnik i Stepa okrecu u grobu zbog ovog Vulina koga su verovatno strane sluzbe ubacile u nas sistem odbrane da nas devastiraju sistem odbrane.Dezerter i istorijska bruka nase casne i hrabre vojske.Izdrzite,casni srpski oficiri ovu sramotnu dezertersku karikaturu.

    2. Dragomire smiri se o’ladi malo,dezerter je pobegao od JNA dok smo mi vecina svih naroda i narodnosti isli gordo i ponosno. On je sramota za narod,vojsku i nas prave srpske patriote. Za mene patriotizam znaci voleti svoju domovinu a sve ostale postovati bez razlike. Laze patrioti od jednih uzimaju novac,druge postojano napadaju (vulgarno) a trece nazivaju bracom. Kina pomaze trenutno celom svetu a jedino nasi se busaju u grudi i bratkaju se. Tetkin mora odgovarati za svoje postupke,kao i ostali smutljici. Rejting danoga ( poroda) po ruski minus 0.

  5. Koliko ima tetki „gospodin“ Vulin. Kako li su samo uspele da se nasele na strateskim mestima ?

  6. Smesan ovaj Borko on trazi smenu Vulina to bi bilo kao kada bih ja trazio da uhapse Sutanovca zbo njegovih pasnjaka na vracaru

  7. Ove novine nema dana da ne napisu neke nebuloze protiv nase divne i sposobne vlasti na celu sa Alrksandrom Vucicem

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.