Sutra ističe rok za diplomiranje starim magistrantima i doktorandima: Da li će im Vlada dozvoliti produžetak?

Ostavite komentar


  1. 10 godina deluje kao razuman rok da se problem resi ne ulazeci u razloge dugog studiranja….uostalom upisali su pod neogranicenim godinama studiranja….

  2. Bravo za tekst. Molimo se da sve bude kako treba. Meni je ostao jedan prakticni deo iz predmeta da bih polozio taj predmet i diplomski. Ako se produzi, imacu priliku da polazem vec u oktobru i Boze zdravlja da zavrsim diplomski i da ga branim krajem oktobra. Hvala svima koji se bore za nas po starom programu studiranja .

  3. Podrška da se ovo pitanje dugoročno i sveobuhvatno reši. Hvala novinarki ,,Danasa“ Vesni Andrić na tome što izveštava o ovoj temi i što ovaj problem čini medijski vidljivim, a posebno hvala predstavnicima studenata na neumornoj borbi za studentske interese. Nadam se da ćemo sutra čuti povoljne vesti.

  4. Podrska za stare studente i da im dozvole neogranicen rok za zavrsetak studija. Podrska i za buduce magistre i doktorande, ljudi su ulozili i vreme i novac pustite svakog da studora koliko zeli.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.