Sutra konsultacije Tima za škole i Kriznog štaba, odluka o načinu rada škola u sredu 1Foto: BETAPHOTO Ministarstvo prosvete, nauke i tehnoloskog razvoja

Predstavnici medicinskog dela Kriznog štaba i Tima za škole sutra će imati konsultacije o trenutnoj epidemiološkoj situaciji, a u sredu će Tim za škole održati sednici na kojoj će doneti odluku na koji način učenici iz centralne Srbije (koji su još ove nedelje na zimskom raspustu) nastavljaju od ponedeljka, 24. januara drugo polugodište.

Takođe će biti odlučeno i po kom modelu će iduće nedelje nastavu pratiti učenici iz vojvođanskih škola.

„Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, odluke koje se tiču modela realizacije nastave u vreme epidemije korona virusa, od samog početka donosi u konsultacijama sa drugim nadležnim institucijama, odnosno Timom za škole, a ranije Kriznim štabom. Svaki predlog se razmatra i svaka odluka se donosi dogovorom u najboljem interesu i učenika i zaposlenih – kažu za Danas u Ministarstvu prosvete.

Drugo polugodište za osnovce u Vojvodini počelo je danas i oni časove imaju u školama, dok su srednjoškolci ove nedelje na kombinovanoj nastavi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari