Sutra umereno oblačno, manji pad temperature 1foto BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC

U Srbiji će sutra biti malo i umereno oblačno uz manji pad temperature, ponegde sa kratkotrajnom kišom ili pljuskovima, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Tokom dana će duvati slab i umeren severozapadni vetar, krajem dana u skretanju na severoistočni pravac. Najniža temperatura će se kretati od tri stepena na jugu do 12 stepeni na severu, a najviša dnevna od 21 na severu do 25 na istoku.

U Beogradu će biti malo i umereno oblačno uz manji pad temperature. Tokom dana će duvati slab i umeren severozapadni vetar, krajem dana u skretanju na severoistočni pravac. Najniža temperatura će se kretati od devet do 12 stepeni, a najviša dnevna oko 21 stepen.

U Srbiji će u ponedeljak po kotlinama zapadne i južne Srbije biti mestimično magla, a tokom dana malo do umereno oblačno sa sunčanim intervalima. U utorak i sredu pretežno oblačno mestimično sa kišom i pljuskovima. U četvrtak se očekuje prestanak padavina, a zatim će biti promenljivo oblačno i uglavnom suvo.

Biometeorološka prognoza za nedelju, 9. oktobar, 2022:

Očekivane biometeorološke prilike mogu usloviti pojačane tegobe kod srčanih bolesnika, a u jutarnjim satima i kod osoba sa respiratornim obolјenjima. Reumatski bolovi, pospanost i glavobolјa su moguće meteoropatske reakcije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari