Suzana Vasiljević: „Tanja“ za 1.000 evra

Lik dana  

Ostavite komentar


  1. -Dete, sta ces da budes kad porastes?
    -Pa, bicu kakav savetnik za medije i clan u kakavom upravnom odboru.
    -Lepo, a sto bas to?
    -Pa, niko nece razumeti sta ja to radim a ja necu raditi nista….

  2. Zašto u tekstu „navodi se u biografiji“? Ona navodi i sve je tačno. Radio sam kao klinac te ’91 u YUTEL-u preko omladinske zadruge i nosio joj par puta, tada, pretešku snimateljsku opremu. Naglašavam da su ona i nekoliko tadašnjih kolega svojom pojavom i znanjem još tada viđeni za doživotno bavljenje javnim funkcijama. Tako i treba. Ko će, Vi?

    1. Koji si ti sendvicar,bot,koga prozivas ,sa kim se svadjate ,pricas o 91,gde ti zivis,sramoto

Ostavite komentar


Društvo

"Prva ljubav zaborava nema": Kako će Ivica Dačić, novi-stari ministar policije, izaći na kraj s kadrom koji je potpuno lojalan SNS-u? 8

„Prva ljubav zaborava nema“: Kako će Ivica Dačić, novi-stari ministar policije, izaći na kraj s kadrom koji je potpuno lojalan SNS-u?

Iako se već danima u nazad moglo čuti da će Ivica Dačić biti postavljen na mesto ministra policije, teško je bilo poverovati da će Vučić nekome van SNS-a poveriti MUP, jer je policija, pored BIA, postao udarna pesnica ovog režima, sa pažljivo biranim kadrovima, kako za ministre tako i za visoka rukovodeća mesta u MUP-u.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.