Svaka sličnost sa devedesetim namerna

Ostavite komentar


  1. Ali ako cemo realno,ljudi su dosli na tribinu i po pisanju medija psovali ucesniku majku i vredjali ostale ucesnike. Sta drugo se moze ocekivati vego verbalni sukob? Naravno da je iscenirano i trebaju orgovarati i nalogodavci ovog slucaja

  2. Sličnost sa 90-tim se ogleda u pištaljkama i žutim šalovima. Da li je sledeće upad u Skupštinu i krađa umetničkih dela i upad u Narodnu Banku Srbija sa automatima? Izgleda da jeste jer je Soroš izgubio uticaj dolaskom Trampa na vlast. Soroša proteruju i njegovi Mađari. Tako da će ta inicijativa za novac ostati bez novca.

  3. Ta inicijativa mladih,bahatih i ludih je shvatila da nista nisu postigli,samo kontra efekat.

  4. Mozda mu "novinari" sa TV Pink nisu dali priliku da ih osudi, ili su ga cenzurisali. U svakom slucaju procitacemo u Informeru sta je Premijer tacno izjavio.

  5. Vučić bi mogao da naredi i hapšenje rušitelja iz Savamale. Ili možda ne bi mogao, jer bi mu se članstvo osulo.

  6. Zašto kada su se isti pojavili na skupu druge stranke i napravili incident.Lažno i neistinito je prenesena vest a dodatno ju je zamutio kandidat Janković,upali, vrištali ,vređali , razvukli svoj transparent ,nogaa išutali jednog starijeg građana, i zabranjivali pravo govora,pa ko je tu onda učinio incident i u kom zakonu i gde piše da su NVO iznad ostalih iznad zakoa.

  7. Radimo na iskorenjenju nasilja a nasilje se sve više dešava iz dana u dan. Više nije bitno ko je kriv, to treba da nestane!

  8. Spremni su sedeli i čekali sa strane aktivisti da upadnu u nekom trenutku na tribinu ali koji bi to razlog bio a pored toga koliki su put prešli da bi sve to se odigralo !

  9. Vladajuca stranka se bori protiv nasilja i huliganstva,tako da to treba sve u korenu saseci,ne zelimo takvu Srbiju.Stop nasilju!!!!

  10. Ma sve takve koji misle da mogu nasiljem i silom nesto postici treba pod hitno sankcionisati,ne zelim da ih imam u svojoj blizini,zato neka se to sto pre resi!hvala

  11. To što se neko trsi da u svom imenu ima "ljudska prava" uopšte ne mora da znači da se stvarno i bori za ljudska prava.

  12. A kako ti "aktivisti za ljudska prava" brane prava građana koji su se okupili na nenasilnoj tribini? Provociranjem nasilja i vređanjem prisutnih?

  13. Ne treba da živimo u devedestim godinama, jer prošlost odavno iza nas. Prave stvari će ostati ispred nas.

  14. Kakvi su to aktivisti koji idu u druga mesta, gde ih niko ne poznaje i vređaju ljude? Otkud Šapčani i Beograđani u Beški? Ko ih je tu doveo/poslao kada je tribina organizovana za građane Beške?

  15. Došli na tribinu i seli u prve redove i čekali da kada kamere se upale počnu vređati i psovati pa kasnije izigravaju žrtve!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.