„Sve se desilo u sekundi, nismo znali šta nas je snašlo“: Putnica otkrila kako je izgledao trenutak kada je pao most 1Foto: Nova.rs

Vesna Prodanović, putnica iz autobusa, u razgovoru za Nova.rs otkriva šta se dešavalo u trenutku kada se most srušio. U tragediji su dve osobe stradale, dok je 10 njih povređeno, a naša sagovornica ističe da sve dogodilo u sekundi.

Naša sagovornica ističe da su putnici sa dva autobusa krenuli iz Zvornika, u nameri da obiđu manastir Jovanje. Nije bio plan da svraćaju u Ovčar Banju, ali su to učinili zbog radova na putu.

„Sve se desilo u sekundi, bilo je više od 20 ljudi na mostu. Nismo znali šta nas je snašlo u momentu kad je pukao most“, počinje priču za Nova.rs Vesna.

Ističe da je u trenutku rušenja mosta bila svesna, te da je odmah krenula da traži pomoć.

„Bila sam svesna, istrčala sam na put, krenula da zaustavljam automobile. Dečko je stao i zvao Hitnu pomoć i policiju. Scena je bila jeziva. Ekipa Hitne pomoći se odmah stvorila na licu mesta i počela da ukazuje pomoć ljudima koji su jecali“, kaže naša sagovornica i dodaje:

„Pomešali smo se iz dva autobusa, jedna baka je rekla neće da most, ne sluteći šta će da se desi.“

Ona navodi i da je bilo strašno.

„Bilo je jezivo, ja ne znam da plivam pa nisam mogla da skočim i pomognem“, dodaje ona.

Podsetimo, nesreća se dogodila jutros oko 10 sati. Dve žene su stradale, dok je njih 10 povređeno. Most je pukao dok su se putnici nalazili na njemu i to zbog preopterećenja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari