SZO: Za zatvaranje škola potrebni čvrsti razlozi

Ostavite komentar


  1. Samo vi „analizirajte“. Moje dete, do prestanka pandemije (doživeo ga ja ili ne), neće ići u školu.

    1. Samo izvoli, tvoje dete će polagati razredne, a verovatno i popravne ispite.

  2. Molim Vas da vise ne prenosite misljenje SZO, jer si oni zakazali. Trebali su proglasiti epidemiju pre mesec dana – sad je kasno.
    Da ne pominjem da je predsednik SZO u svojoj karijeri vec zataskao tri epidemije u sopstvenoj zemlji.
    Te medjunarodne organizacije su samo izvor stete!

  3. Konačno i kod vas jedan pametan tekst.Bravo što ga preneste i naravno bravo za stav SZO prema činu zatvaranja škola.Možda će to i trebati ali pustimo da o tome odluče oni kojima smo na prošlim izborima dali svoje puno poverenje.Neka dokažu da su ga zaslužili,u protivnom,novi,predstojeći izbori će pokazati koliko su bili uspešni,pratimo vas.

  4. SZO, ajde ne serite, proglasavate pandemiju i sirite paniku a onda trazite cvrste razloge .Van pameti, ako premijerka(premijer ? ) ne laze.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.