Tabloid Alo poziva na linč Đilasa

Prorežimski mediji optužuju opoziciju i susedne države da hoće da “ruše državu” pomažući Albancima

Ostavite komentar


  1. Kada Vučić padne zbog Kosova kao i Milošević procesuirati sve ove urednike tabloida i medija sa nacionalnom frekvencijom!

  2. Vucicevo ludilo kljuca u ekspres loncu srpske sramote na kome ne postoji vise nijedan ventil, sve ce ovo da pukne zahvaljujuci njemu ali nikome nece zbog toga biti bolje. Odgovornost je na njemu.

  3. Koja beše to demokratska stranka,jel tobehu oni koje smo 2000 god. doveli na vlast da se obogate pa bi sada opet.

  4. Šta Vam nije jasno zašto pljujete po sopstvenom narodu, ili ste toliko glupi da ne povjerovati ili likujete za sopstvenu propast….

  5. Odavno je poznato da je taj „Alo“ db-ovski „glasnik“ tako da bljuvotine i besmislice koje objavljuju vise nikog razumnog ne uzbudjuju. I sajt i novine treba jednostavno ignorisati.

  6. Nešto slično lošem domaćinu poljoprivredniku koji kada dođe kući sa loše njive pretuče psa bez razloga .

  7. Pokojni Aleksandar Tijanić,bard srpskog novinarstva, davno nekada,nazvao je ovog čoveka „fakultativnim jurišnikom Demokratske stranke“. Lepo sročeno,nema šta. Izgleda je da g.Pajtić i dalje ostao „štormovik“, a Dragan Đilas bi trebao da se pazi ko ga brani i zastupa u javnosti.

  8. Vidi, vidi koliko jahaca SNS magle se odjednom raspisalo. Dobro je to, jeste da citaju list Danas po partijskom zadatku ali valjda ce jednom nesto i ukapiratii.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.