Tabloidni udar na albanske pekare uz prećutnu podršku vlasti

Režimski mediji nastavljaju da šire rasnu netrpeljivost prema sunarodnicima albanske nacionalnosti, država i dalje ne reaguje

Ostavite komentar


  1. Policija ovakve skupove MORA da ZABRANI ! Politika osudjenog ratnog zlocinca ponovo u zamahu : Progon po Etnickoj Pripadnosti ! Pismeno cu u petak zatraziti od Saveta Bezbednosti UN da upozori Republic Srbiju da Policija nemoze dati dozvole za ovakve okupljanje gde je osnov Cprogon po Etnickoj Pripadnosti # Organizator je osudjen za Ratnih Zlocin I progon I sada ponavlja krivicna delo !

    1. Nauči srpski poturice, i tebe kao i danas finansira soroš pa vam je autošovinizam na prvom mestu .

    2. Nauči srpski poturice prvo, jer i tebe kao i danas finansira soroš pa vam je autošovinizam na prvom mestu . treba da te bude sramota. Idi u Prištinu pa pitaj koliko ima Srba i kako se ponašaju prema njima ćivšo

  2. Dakako da vlast sve organizuje. Ja bih samo upozorio da u ovom slučaju ne postoji rasna netrpeljivost, jer i Srbi Albanci pripadaju istoj, beloj, rasi. Primetio sam da se u poslednje vreme uvek navodi rasna netepeljivost, a da postoje : bela, crna, žuta i crvena rasa. Arapi, Romi, Indusu su takođe bela rasa, što mmogi novinari izglefa ne znaju.

    1. Podihni tri prsta i Pristino daj Nozr da ostanes.ziv Alo Srosovci pocnitr da loristite mozak.

      1. Ako je tako, ni ti nisi homo sapiens, jedna si od njegovih preteča.

  3. Sa tim jednim Albancem otici ce i 100.000 mladih i obrazovanih Srba. Pretpostavljam da je krajnji cilj da se Srbija pročisti od gradjana koji imaju IQ veci od 30. I jos jedno pitanje: Gde se osim u Srbiji moze desiti da narkodileri i kriminalci organizuju javne proteste protiv pekara? Pa to je kao u Tarantinovom filmu, samo uzivo…

    1. Nisu organizatori kriminalci i narko dileri, oni su samo izvršioci. Svima je jasno ko je organizator! Ako bih recimo ja, koji nemam policijski ni sudski dosije, sada izašao na ulicu i protestvovao ispred komšijine kuće iz bilo kog razloga, u roku od pet minuta bio bih priveden i u najboljem slučaju dobio prekršajnu prijavu. Ako bih u tom protestu u bilo kom kontekstu pominjao komšijinu nacionalnost, zaglavio bih pritvor u CZ-u od mesec dana zbog krivičnih dela….Dakle, sve je jasno.

    2. ako ode pekar da li je i to odliv mozgova..samo za podsetnik,u prištini nije ostalo ni jedno živo srpsko uvo pa to nije ni „rasizam“ ni nacionalizam i niko to nikada ne pomene ?!!

    3. Srbija je ipak negdje na prvom mjestu -cak se plasi I albanskih pekara!

      Komesaru Vuline, gdje ti je armija?

      Vrhunsko priznanje Kosova! Da li postoje srpski pekari I gdje su???

    4. dileri i kriminalci su sprega policije i vlasti. Jedni organizuju, drugi žmure a treći rade

  4. U Srbiji vec tridesetak godina traje Kristallnacht i ne vidi se krar toj uzasnoj tami. Kako smo dosli do ovog stanja da smo zajedno sa Izraelom najfasistickije drustvo na svetu a to nikako ne priznajemo.

  5. Potpuno orkestrirano, „Vulin pali“ pod direktivom Pape Mirotvorca Vucica Ekselencija. Angjeo mira.
    Zeli mir, da gradi autoputeve sa Kosovom i Albanijom, A istovremino neprobojni zid Razgranicenja.
    Ne Sluti ovo na dobro.
    Opozicije nema, polovina njih igra opoziciju, vidise iz avijona.
    Zapad ga podrzava, to jos vise zabrinjuje.
    Sa hrvatskom bezpotrebno zahlagjenje odnosa, zavisimo od njih na putu ka EU, a „EU NEMA ALTERNATIVU“ . Namerno nemoguca MISIJA.

  6. Po meni ovo je vrlo lako da se objasni. Pitanje je da li je ovaj covek (vlasnik pekare) prekrsio neki zakon zemlje u kojoj zivi? Meni se cini da nije. Ako je moja pretpostavka tacna onda je njegov greh samo to sto zivi u zemlji u kojoj se krse zakoni kako ko hoce bez ikakvih posledica. Zbog toga on nije jedina zrtva nego i svi mi koji mislimo na taj nacin.

  7. Zamisli srpsku pekaru u Pristin i sa stpskom trobojkpm plus orao.Ostso bi bi samo pepeo zajedno sa pekarima.

    1. Je li trebalo da uz naziv pekare ROMA stavi srpsku zastavu?
      Ili misliš da je zeleno-belo-crveno albanska zastava?

      Obično se nepoznatim osobama obraćam na VI, ali takve kao TI u dušu znam, svi razmišljate na isti način (kako vam se kaže), pa vas dovoljno znam, pa sa stoprocentnim ubeđenjem pišem u 2. licu jednine. Da ne bude da nemam manira.

  8. Mrzi me da citam, sutra cu, vieo sam neku sliku gore.
    Pa moraju da se pohapse odmah svi odgovorni iz vlasti!
    Za pocetak!
    Kada budem procitao, verovatno ce jos neko trebati da se uhapsi!

  9. To mora da se pohapsi odmah, od vrha….
    Dok se ne uplasi UCHK od maltretiranja 1 poslasticara. Da su bar 2 poslasticara, pekara, i sl…..
    JA, LEGEND, bi to odmah pohapsio sve, hajde da napravim presedan moze prvo ministar policije….
    Srba ima i na severnom Kosovu, nekmoli juznije. Apsolutno sam siguran da je bolji zalogaj to Srba, a 1 albanc sa Kosova, mada mozda se postuje pojedinac, mozda je to iz nekih drugih knjiga van jedne, pa i iz puno drzava… mozda ima vise od 1 knjige……. 1 moci, uboge …
    mozda postuju i jednu osobu, i da je kobajagi, a stvarno.
    Drugo je kada je samo kobajagi.
    Ne verujem da je to u pitanju.
    Onda je ipak hapsenje, pocevsi od vrha najbolja solucija.

  10. Najlakse je voditi tuk na luk diplomatiju. I najgluplje. Za sve ostalo je potrebna bar mrvica inteligencije, mudrosti, kulture i covecnosti. A ni te mrvice nema kod naseg „diplomate“.

  11. izgleda da treba da dođe i beogradska ekipa ispred sedišta Danas sa istim parolama, očigledno je ovaj medij na platnom spisku Bedžeta ili nekog drugog Izmeta….

    1. Danas, Južne vesti, nedeljnik vesti, itd finansira soroš. Ma koliko krili novinari to na sajtu soroš fondacije lepo piše . Srpski autošovinisti niču na sve strane . Urednik im proziva vlast u emisiji pljiž??? a obican covek zbom manjih tekstova zaglavi robiju. Dok soroševci mogu da pišu šta požele .

  12. Gde je sada čuveno insistiranje na poštovanju i odbrani ustava? Gde su premijer, predsednik? Mi ne želimo da nadjemo političko rešenje sa Albancima, i zato Kosovo već odavno nije deo političkog života Srbije. Ovakva aparthejd Srbija je isti promašaj kao i sve prethodne Jugoslavije….

  13. Ko o čemu, baba o uštipcima. Misli li redakcija da će svakodnevnim napisima o ovom incidentu nešto poboljšati? Neće, naprotiv! I još jednom ponavljam, država je uradila svoje. Nije bilo fizičkog nasilja, nije bilo materijalne štete, protestanti su rekli da neće više protestovati, a Danas i dalje lupa u zapaljive talambase. Čemu to? Da podiđete nepismenim mondijalistima?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.