Tajna cena vakcina i spomenik Vučiću

Država se prilikom nabavke cepiva poziva na zakon, a ne poštuje procedure

Ostavite komentar


  1. I, sta je tu sporno?
    Ako sam ja kapetan broda. a jesam, ja biram posadu i odlucujejm o kursu plovidbe.
    Sve ostalo je konurencuja.

    1. Prijatelju, to mozes samo ako je brod tvoj. U slucaju da nije, moras vlasniku (citaj – narodu) da obrazlozis svoje postupke.

  2. Tajna je i cena Hrama, auto puteva i mostova, koliki je spoljnji dug Srbije koliko ce kostati metro sta je sve potpisivano u Briselu i New York-u, broj migranata. tajne izvoza oruzja fabrike droga i mnoge druge tajne koje postoje u Srbiji.

  3. Ove sto su transparentne + placenje njih jos cekamo kao i okolne zemlje pa cak i zemlje Evrope i sveta a ove sto su pod veom tajne isposlovaane one stizu li stizu i sad ide ono BE OR NOT TO BE THAT IS THE QUESTION iliti po naški ZNAMO LI ŠTA HOĆEMO!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.