Tajne službe morale da znaju da kriminalci sede sa Danilom Vučićem

Tragom izjave predsednika Srbije da su narkodileri pokušali da kompromituju njegovog sina radi ucene

Ostavite komentar


  1. Tajne službe ali ne naše na sve moguće načine pokušavaju da utiču na politički život u Srbiji i diskredituju naše zvaničnike.

    1. Nase zvanicnike ne treba niko da ljaga ili diskredituje oni to sami sebi ucine svi se vode onom narodnom ko je na izvor pije vodu a ovi nasi lapaju na sve strane

    1. Deca treba sama sebe da izuzmu iz društva kriminalaca ali obzirom da je sprega mafije i državnog vrha suviše čvrsta ne može se očekivati da se deca ponašaju bolje od roditelja.

  2. Стварно не знам ко је са ким седео, али се опет беспотребно деца уплићу у политичке воде.

    1. Pa pročitaj tekst, pa ćeš videti sa kime je dete sedelo.Dete se samo uplelo.

    1. Да ли си ти Маја нечије дете…..!!!!!

  3. Čitam komentare i u potpunosti se slažem da su deca svetinja!
    Pitam se samo kako može vičićević na TV sa nacionalnom frekvencijom da priča „mrtav ladan“ kako je istraživao ko su i gde su Đilasova deca….
    I nikom ništa!?!

  4. Sve kriminalce procesuirati bez razlike. Kakve su to fore ko je cija tetka, a ko ciji sin, a milionske cifre se okrecu i likovi se bahate gezeci takodje neciju decu i to maloletnu. Fudbalska prvenstva od Super lige do seoskih liga vratiti sportistima, a procesuirati lopovluk, namestanje utakmica, prvenstva i ucenjivanje igraca od strane tzv menadzera kriminalaca. Narod sve vidi i sve zna. Mala je Srbija. Sluzbe cute jer je to oportuno, ali sve se zna.

  5. Svako dete odgovara za svoje postupke, ne postoje izuzeci.
    Danilo vise nije dete, cini mi se da je punoletan. Sto se tice mesanja u politiku, zar nije on ucestvovao u akcijama SNS, znaci vec se politicki angazovao i umeaso u politiku? Naravno da javnost mora da zna ako svoj polozaj (zlo)upotrebljava. Naravno da je njegovo ponasanje od interesa javnosti. Takodje, njegovo ponasanje nije ponasanje jedne prosecne osobe u Srbiji.

  6. Zar roditelji kriminalaca ne znaju s kime se druze njihova deca? Da je moje dete kriminalac, i da se druzi sa Vucevic sinom??!!! Ako je kriminalac, ne treba da se druzi sa svakim!

  7. Pa dobro, bre, ko da je vazno sta radi predsednikov sin…
    Dajte bavite se necim ozbiljnim!

    1. Ovo je vrlo ozbiljno jer dok je sedeo sa kriminalcima te iste kriminalce je štitilo njegovo obezbeđenje, isto tako je čudno da Rosavi nije procesuiran sa Belivukom, ko li ga štiti? To su OZBILJNE stvari

  8. Sve su tajne službe znale, a posebno da ta ista lica obezbeđuju Danila Vučića. Ajde da se ne pravimo ludi. Da ne zamenjujemo teze. A, uzgred, sve tajne službe su pod šapom šefa države.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.