Tepić: Da li je „tetka iz Tuzle“ dostavljala naoružanje Radoičiću?

Ostavite komentar


  1. Automatski bacač granata je nešto što svaki pošten srpski domaćin drži u kući. Da se nađe. Napad Tepićke na bacač je napad na našu tradiciju i porodične vrednosti.

  2. Ова НАТО шпијунка сада лобира за Куртија.

  3. I ajde sad ti živi NA BOTOVIMA I PARIZERU zavodom onima koji su na vreme otišli iz ovog ludila!!!!!!

  4. Srbija nije država nego crna rupa na karti sveta. Preko tkz. granice prolazi oružje, milioni ilegalnih migranata, droga, a tkz. vlast Srbije se češka iza glave i glumi ludilo. Ja sam već nasreću otišao iz te crne rupe sveta.

  5. Najljubaznije bih zamolio redakciju Danasa da više ne objavljuju komentare botova, jer je stvarno neukusno, dovoljno je njihovih komentara u režimskim tabloidima, gde teško možete pročitati neki normalan smislen kritički komentar, pa mi nije jasno zašto im vi dajete toliko prostora, pa na svaki tekst bukvalno ima mnogo više botivskih komentara nego onih smislenih.

  6. Puna podrška Mariniki!
    Zašto ovoliko prostora botovima!?
    Meni ovo liči na aferu „Špegelj“(stariji znaju). Još samo da nam puste film, da su sve snimili.

  7. Zar ne rece Vucic citiram: ,,Krivo im, jer su shvatili da imamo sofisticirano oruzje“

  8. Pa botovi SNS-a, frka je cim ste i na portalu jedinog objektivnog medija. Igra je gotova ,car je go, a posledice njegove i vase stetocinske vlasti su nesagledivi

  9. ko je odgovoran za pogibiju naših momaka? Vučić, Radoičić, Julin, Bata Santos,…..??? Ima ih mnogo. Ili je neko od njih izdajnik ili su totalno nesposobni! Što god bilo – činjenica je da su svi nesposobni za Nobela. A ko je ono bio u Britaniji dve godine na „usavršavanju“??I ko još? Podrška Mariniki – jer rešavanjem ovoga možda se spasemo propasti koja je već ušla na vrata. I mafije koja je otela državu.

  10. Koja tetka i iz koje ambasade tebi dostavlja „nesvakidašnja otkrića o aferama u Srbiji“? Pa se šepuriš po američkim medijima kao da si otkrila toplu vodu. Ko vas ne zna skupo bi vas platio. Sreća pa nikad nećete doći na vlast, mirno ćete otići u penziju iz opozicionih fotelja. Barem vam dzepovi neće biti prazni, slile su se mnogobrojne donacije…

  11. Велика грешка у овом тексту што се помиње “ држава „

  12. Ova,gospodja bi trebalo da pripazi sta prica.
    Ponasa se kao da je u ,,prelaznim godinama,,

  13. Već neko vreme se provlači informacija da zapad (Vučićev sponzor) traži naslednika u Srbiji. Znači konačno je gotov u decembru.

  14. Ako je iz Tuzle znači da je švercovao oružje,ako je iz Srbije onda je dobio od vojske,Vučića.Birajte šta vam više odgovara.Ja znam odakle je čim se svevišnji uzjogunio.

  15. Mislim da je došlo vreme da se za komentiranje u Danasu prvo prijavimo , kako se to već radi u ozbiljnim novinama a ne da je situacija ovakva da botovi zagađuju okolinu svojim kratkopametnim ispadima.

  16. Stidim se u kakvoj državi živim. Parizer nacija i dalje nije svesna kakvo je zlo na čelu države.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.