Tepić: Nedić vodi „Vučićeve čuvare na “skup” u Pančevo 1Foto FoNet Zoran Mrđa

Narodna poslanica Marinika Tepić objavila je na svom tviter profilu dva video snimka. Na jednom od njih vidi se Novak Nedić generalni sekretar vlade Srbije kako predvodi grupu mladića, a za koje je Tepić navela da su „SNS batinaši“.

Većina njih je obučena u crne majice ili crne majice i pantalone i prema navodima Tepić, Nedić koji korača prvi, vodi „Vučićeve čuvare na “skup” u Pančevo, prenosi N1.

Na drugom snimku se vide su kolone ljudi sa jučerašnjeg protesta protiv nasilja u Beogradu.

„Levo – građani na mirnom protestu protiv nasilja u Beogradu. Desno – NOVAK NEDIĆ, generalni sekretar Vlade PREDVODI SNS BATINAŠE Vučićeve čuvare na “skup” u Pančevu“, napisala je Tepić.

Podsećamo, Novak Nedić nekadašnji član Upravnog odbora fudbalskog kluba Partizan a sada generalni sekretar vlade i funkcioner Srpske Napredne Stranke u žižu javnosti je došao posle pisanja KRIKa o njegovim sumnjivim vezama sa grupom Veljka Belivuka.

„Generalni sekretar vlade Novak Nedić zaštitio je navijače Partizana iz ekipe Veljka Belivuka kada su u oktobru 2018. rasturili klub „Komitet“ tako što se nagodio sa vlasnikom kluba da mu napadači nadoknade štetu, a da on zauzvrat povuče izjavu protiv njih, piše u službenoj belešci MUP-a do koje je došao NIN i to je nova potvrda Nedićevih veza sa Belivukovim klanom“, o čemu je KRIK ranije pisao.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari