Tepić: Protiv Palme će govoriti još najmanje sedam svedoka

Tužilaštvo iz Kraljeva prihvatilo da navodni očevidac podvođenja maloletnica od čelnika Jedinstvene Srbije iskaz da u Beogradu

Ostavite komentar


    1. Znači da „ima vatre“ i u dimu oko Đilasovih računa i mostova i bata Gojkovih stanova, a? Ne bih se ja tako zaletao. Možda dim na kraju ispadne samo oblak prašine, one politikantske. Pustite tužioce da rade svoj posao, kakvi god da su.

  1. Posto nema nikakvih komentara, evo da Vam iskustveno kazem da ako ne ukljucite strane informativne kuce u vezi ovakvih slucajeva, nista nece od toga biti…sve su premrezili!

  2. Ako imamo bar “ p“ od pravne države, očekujem da na kraju procesa Palma ili gospođa Tepić završe u zatvoru. Ako kao i uvek bude završen financijskom naknadom onda smo stvarno banana-država.

  3. Čista sprdačina ili namještaljka ,čovek ne smije da da izjavu u Kragujevcu a u Begoradu smije. Čekaj ako se njemu“preti“a zna se kome se radi šta kako će da ostane anoniman bez sučeljavanje sa osobom koju optužuje?

    1. Pobrk’o si Jagodinu i Kragujevac kanda bato? Ajde papaj taj sendvic, prijatno.

  4. Najmanje sedam svedoka
    Trenutno Jedan svedok
    Kao ni jedan Svedok
    I kad ce da Govori nezna se

  5. Palma javno preko medija zastrašuje svedoke, u stilu Ramuša Haradinaja. Ali završiće u zatvoru. Svedoci, budite hrabri do kraja i ne dopustite da vas zaplaši ovaj kriminalac najnižeg ranga

  6. Voleo bih da zatvore ovog kabadahiju, ali nešto sam skeptičan. Evo zašto. U slučajevima Mike Aleksića i Lečića, posle prve prijave, javila se gomila novih devojaka sa sličnim iskustvima. U slučaju Palme, nijedan slučaj devojaka ili
    žena koje su podvođene, da su se prijavile, a navodno ih je bila gomila. I verujem sve to Marinikino, jer sam o tome slušao u Ćupriji još pre 20 godina, za druge lokalne moćnike.

  7. Pa gde su? Mesec dana jedna ista priča, i tako u krug. Na taj način se sve obesmišljava, e sada je pitanje da li iz neznanja ili iz namere?

  8. Господо модератори,докле ћете вршити селекцију(љути ли се можда газда!!!)

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.