Tepić: Zašto je Rebić obavestio javnost o krijumčarima droge, a ne Stefanović?

Ostavite komentar


  1. dok je ds bila na vlasti ti koji svercuju tone kokaina bili su najveci investitori u srbiji. cuti pa zar te nije sramota.

    1. Dečko prvo da se opismeniš, pa onda da naučiš da sklapaš reči, a zatim napišeš nešto argumentovano. Ovako ti se ovde ljudi samo smeju.

    2. Jesi li ti možda onaj boki013 što ga spominje tvoj navrhvođa. Takve guzeranske njuške su najpopularnije kod nazadnjaka, ovde bukvalno naziv ima smisao i to ne samo u seksualnom smislu već i u moralnom. Takve ped..čine najmasnije lažu kako bi došle do narodne pozadine i kako bi mu zavukle za sva vremena. 800 kilograma kokaina da prećuti maketa doktor slona i da se sa tim rezultatom ne okiti znači samo jedno, direktno ili indirektno su banditi bili uključeni u taj posao i od njega očekivali velike novce, čim su bile umešane i srpske njuške time u to krijumčarenje.

  2. U pravu je Tepicka, nesto cudno je da dosadasnji portparol tuzilatva, a navodni ministar policije, „dr“ Nebojsa iz Beograda, prepusti funkciju portparola ovom malom policajcu…
    Jedino racionalno objasnjenje je da je zauzet pisanjem opravdanja za oca-biznismena trgovca oruzjem i hotelijera..?

    1. Nema sekiracije. Biće bolje kada Marinika Tepić postane ministarka policije, obzirom da se već ponaša kao šicerka otkako je od Čanka pretčrala kod Đilasa

  3. Gospođice Tepić, šta bi ste vi komentarisali, to znamo, bez obzira ko je preneo vest, da li Stefanović ili Rebić, za Vas nije bitno. Samo da ste protiv, ništa senzacionalno od Vad. Treba se „zaraditi“ neki poen.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.