Teška saobraćajna nesreća kod Čačka, četiri mladića poginula

Ostavite komentar

  1. Boze moj, i ja sam bio mlad, ali nikada toliko glup i nesmotren. Sta je ovim mladima danas, ginu ko mishevi svakog dana iznova i iznova.. ovo nema kraja. Zalosno!

  2. Ljudi moji, dokle ovako.Sta radi policija nocu,nas su cuvali generacija 966. mi kad podjemo uvece u provod oni nas zaustave pre toga i kazu ko vozi ne pije ili samo malo,kad se vracate mi vas cekamo i stvarno nas cekaju.Hvala im na tome sacuvali nas.Kad sam razgovarao sa drugarima policajcima u cemu je problem odgovaraju mi da nece drzava da placa nocni rad, kao da ce obogate ,nece oni te novce da iznesu iz drzave.Zivoti nase dece od njih zavise ,oni nas stite i cuvaju.U nase vreme u Jagodini bilo desetinu saobracajaca i svenu nas znali ko smo ,ciji smo ,ko postari svakog u svom reonu poznavali i kad nesto pogresimo odrze nam bukvicu da ne brukamo roditelje itd .Kao roditelji gledali na nas.Posle te sramota da nesto glupo napravis,njima hvala i bilo bi dobro da drzava pusti te sluzbe da ponovo budu narodna policija da nas edukuje cuva i stiti a ne samo kaznjava.

  3. Klasika. Višak alkohola u krvi i višak samopouzdanja, a manjak realnih vozačkih kvaliteta i pojma stvarnosti. Uobičajeno posebno u srpskim zabitima.

  4. Strasno! Robija za nadležnog za saobraćaj.Zasto most nema ogradu?Nepostoje ni mačije oči!Strasno! Na robiju odgovorni za svoj nerad!

Ostavite komentar

Društvo

Naslovna strana

3. oktobar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.