Tiodorović: Do početka decembra moguće zaravniti krivu korone

Ostavite komentar


  1. Tiodorović optužuje nemedicinski deo kriznog štaba, tačnije vlast, da je pogrešno povlađivala vlasnicima kafića i splavova. Sva zaklinjanja da su životi najvažniji su se pokazala netačnim jer je je sve bilo usmereno da se ne ponovi lupanje u šerpe koje je toliko smetalo da su organizovane brigade bakljaša i batinaša da to koliko-toliko spreče. Tiodorović jasno kaže da se ekonomije ne može sačuvati sa bolsnim stanovništvom i da je bilo jedino ispravno sačuvati zdravlje, pa posle obnoviti ekonomiju. Busanje u grudi da imamo mali, čak najmanji ekonomski pad je dovelo do toga da imamo izuzetno veliki, ako ne i najveći, broj obolelih.

  2. Hvaliliste se da smo najbolji u regionu,sada smo najgori u svetu po broju zaraženih ,koje odgovoran,verovatno opet narod.

  3. Doktore, kasno je. Zaravnjivanje krive nije više važno, jer je populacija našeg stanovništva ozbiljno zaražena. Posledice su ogromne.

  4. Sklanjajte ovog SPS penzionera, dosadi bogu, ima u Nišu I mladih i stručnih epidemiologa

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.