Tiodorović: Kućna izolacija za one koji dolaze u Srbiju, povratak turista nosi rizik

Ostavite komentar


  1. Gospodine Tiodoroviću, imate preko 70 godina, u penziji ste, idite igrajte šah sa kolegama penzionerima, šetajte sa unučićima, … Pustite nas više sa „virusima“. Videli ste pre neki dan, kada je AV potpisivao nešto sa Trampom da oko njih stoji najmanje 20 ljudi i da NIKO ne nosi masku. Ako je Tramp čovek oko koga je maksimalno obezbeđenje koje može da postoji kako to da na njega i na AV „virus“ neće a na nas ostale hoće? Kako to da oni ne nose maske a mi ostali moramo?

  2. Sinoc pocela zadrug. Mnogo ucesnika, statista , clanova pododice. Znacajan deo njih nije nosi maske, a dobar deo ostalih je nostio ispod nosa. Molim kad budete objasnjavali zasto porast obolelih za nekih 10 dana da osim putnika i klinaca koji moraju u skolu uracunate i ovaj element.

  3. Profesore, pa što ne donesete adekvatne mere, kao što radi svaka ozbiljna država,a ne da krivite narod za nepoštovanje raznih preporuka??! Što učestvujete u farsi vlastodržaca koje narod mogu skupo koštati? I tako , niko taj vaš ( Vučićev) Krizni štab ne shvata ozbiljno..

    1. A koja to ozbiljna drzava donosi adekvatne mere???Procitajte izvestaje Svetske Zdravstvene pa onda nesto napisite….pod uslovom da razumete izvestaje

  4. A otkud mi znamo broj zarazenih po gradovima?Konkretno za Nis,iz koga Vi poticete,apsolutno NIKAD nije objavljen broj zarazenih u gradu.Kako da znamo jesmo li rizicna regija ili nismo.

  5. Na svako postavljeno pitanje zasto se ne postave kontrolni punktovi na svim granicnim prelazima i aredromima, sa odgovarajucom opremom i ljudstvom za testiranje , kompletan krizni stab se pravio lud. Oni se neprestano prave ludi ali ne propustaju svakoga dana da blebecu po medijima i mlate praznu slamu uz obavezno plasenje. Oni su jednom recju , bagra. Bagra kao deo osnovnog sistema vrednosti koga je u Srbiji instalirao Vucic Aleksandar otimanjem vlasti.

    1. U ime lekara i struke, trgni te se iz hipnoze, probudite se, prosvesti te se, digni te glas protiv bande korumpiranih i plaćenih kretena koji su obrukali struku, protiv đavoimanih okota koji su stavili @bil gejtsa na čelu svetske epidemiologije i virusologije? Podignite glas protiv najveće svjetske prevare u ljudskoj istoriji, narod je preplašen, neuke, sluđen a struka se ućutala i aminuje torturu koju nameću ljudski izrodi-kreteni? A sto se tiče ovoga lika, to je samo još jedna pokvarena njuška koja natakne brnjicu samo kada je naredio da laže i seje strah i širi paniku? Struko, sjetite se Hipokrat ove zakletve, isturite moral i savesti i pomozite da se opšte ludilo i nametnuta histerija zaustavi? Ova pokvarena banda-bagra nema namete da stane, guraće zlo do kraja, normalno ako im dozvolimo?

  6. Kucna izolacija za ove sto idu na splavove, kladionice,kafane, planine i jezera gde sede jedni drugima na glavi, delegaciju koja se vraca iz Amerike a najvise kucna izolacija za Vas da se odmorimo od nebuloza!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.