Tiodorović: Nema razloga ni opravdanja za policijski čas ili vanredno stanje

Ostavite komentar


  1. Kao prvo, odakle tvrdnja da su zarazeni gradjani „isli u sverc“? Mozda im je njiva u granicnom pojasu. Kao drugo, oprecne su vam informacije: kovid-bolnice prepune, a zarazenost se smanjuje. Bahato, nadmeno, drsko, bezobrazno, da li je to slika lekara i humaniste? Idi pa samaraj pacijente, oduzimaju ti vreme.

  2. Objasnite DRUGI PIK PRVOG TALASA ,ZA KOJI STE VI LICNO ODGOVORNI( ceo krizni), ,,,GRADJANI TRAZE ODGOVORNOST .
    Nemate pravo ,s moralne i eticne strane (da li vi sta je to) , DA NAM SE OBRACATE ,A najmanje da nas PROZIVATE I PRETITE KAZNAMA I RAZNIM GLUPOSTIMA.

  3. Uveli bi vi policijski cas ,kada bi ste SMELI.
    ZATVORILI STE NAS SA MANJIM BROJEM UMRLIH I OBOLELIH ,SLAGAVSI CELU NACIJU ,SKRIVAJUCI PRAVI RAZLOG

    1. Ovde nesto nije u redu?Pa ako je trebao policijiski cas prvi put pred izbore ?Vise bi trebalo sada ali ko sta muva i zasto mi to neznamo a niko necee ni da nam kaze i pojasni ko debili smo …..toliko je predsednik puta izasao na TV u martu i davao izjave sada ga nema ni za lek !Sad samo rast PDPa i kako smo prvi i najbolji.

  4. pa kako je onda bilo u martu opravdanje za policijski cas i vanredno stanke, kad je bilo navodno manjezarazenih nego sada kod skoro dve hiljade?! znaci samo se laze, nepostoji nikakav adekvatan plan, tipicno za zemlju koja nema strucnjake i znanje!

  5. Eee, dragi moji Srbi, ne znate vi ko je Bata Tiodorović, a i šta će vam u životu takva podmukla, pokvarena i zla osoba, koja samo novac voli. Kakvi bre pacijenti, kakva struka, kakva briga za zdravlje naroda, samo PAREEE !! To je naš Bata.

  6. Kakve su to osobe kada stalno komentarišu kada škole rade (zatvorite sta čekate,deca su to ,ne mislite na njihovo zdravlje itd itd ).
    A kada dodje do toga da se škole gotovo izvesno zatvaraju onda te iste _+’!+#& osobe komentarišu (zašto to ,to nije u redu itd).
    Mogu da se kladim da velika većina tih „;'(+_# osoba i nema decu pa tako mogu da im kažem samo nek brinu o svome hhupetu jel to na kraju krajeva jedino i znaju .

    Školski raspust treba produžiti na najmanje dve sedmice i to od ponedeljka (i kada je pre obični grip bio aktuelan to se radilo ) tačka .
    A sve ostale mere je dzaba donositi kada naša država ni ove na snazi ne kontroliše, sprovodi i kažnjava brzo i temeljno…

  7. Osmi pik devetog talasa, transmisija i šta li sve nisu izlupetali plaćeni izvršioci zločinačkog projekta? Ovaj duhovno posrnulih nazovi „epidemiolog“, sve više mi postaje simpatičan? Po sve prilike počinje da radi savest, ali od odgovornosti neće se sakriti? Mnogo se valjalo i ukaljao u brlogu nečastivih?

        1. Bravo za komentar, to je on. To je taj „stručnjak“ sa dva džipa kod kuće. Danas će da kaže, nema potrebe za policijski čas i vandredno stanje a već sutra, bukvalno, ima da traži sve to i da okrivi druge što nije to uvedeno još juče.

  8. Nisu problem lose kontrole u Bg-u vec njihova bahatost i sbida zivljenja.Mnogo vise aktivnosti ,cirkulacije i svaleracije od gradjana iz unutrasnjjisti je dovela do najveceg stepena zaraze u glavnom gradu.To svi znamo i nije nikakva tajna

  9. Niko vam nije branio da zatvorite noćne klubove i kafiće, zabranite slavlja, svadbe i druga okupljanja, ako je to glavni način širenja zaraze, a to nema nikakve veze sa privredom, industrijom i fabrikama… I ne prebacujte više odgovornost na narod, već uradite i vi nešto slično kao u martu,aprilu mesecu.

  10. Verovacu ti u objektivnost i strucnost tek kada objasnis „razloge za policijski cas“ u Martu, Aprilu, Maju

  11. Ovde nesto nije u redu?Pa ako je trebao policijiski cas prvi put pred izbore ?Vise bi trebalo sada ali ko sta muva i zasto mi to neznamo a niko necee ni da nam kaze i pojasni ko debili smo …..toliko je predsednik puta izasao na TV u martu i davao izjave sada ga nema ni za lek !Sad samo rast PDPa i kako smo prvi i najbolji.

Ostavite komentar


Društvo

"Prva ljubav zaborava nema": Kako će Ivica Dačić, novi-stari ministar policije, izaći na kraj s kadrom koji je potpuno lojalan SNS-u? 8

„Prva ljubav zaborava nema“: Kako će Ivica Dačić, novi-stari ministar policije, izaći na kraj s kadrom koji je potpuno lojalan SNS-u?

Iako se već danima u nazad moglo čuti da će Ivica Dačić biti postavljen na mesto ministra policije, teško je bilo poverovati da će Vučić nekome van SNS-a poveriti MUP, jer je policija, pored BIA, postao udarna pesnica ovog režima, sa pažljivo biranim kadrovima, kako za ministre tako i za visoka rukovodeća mesta u MUP-u.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.