Tiodorović: Regularno održavanje nastave zavisiće i od situacije u lokalnoj zajednici

Ostavite komentar


  1. Svi EPIDEMIOLOZI ne poštuju nauku, naučni metod, u kome se saznanja proveravaju eksperimentom. Godinu dana sam proveo u školi u koju dnevno dolazi 950 dece. Nikakvog prenosa zaraze u školi nije bilo. Išlo se na takmičenja, gde se skupi po nekoliko stotina dece i nastavnika, išlo se na ekskurzije, slavile se maturske večeri, ove i prošle godine u sali za fizičko po 150 osoba. Zaražavanja nakon boravka u školi nije bilo tokom cele godine.
    Što se mene tiče svi epidemiolozi bi ponavljali šesti razred iz fizike, jer nisu naučili da se instrument sa velikom greškom ne sme upotrebljavati. Što se tiče fizike, merni instrument sa tako velikom greškom kao što je PCR test se ne sme upotrebljavati za izvođenje zaključaka.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.