„To nije Danas, to je Đilasova novina“

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić reagovao na pisanje našeg lista

Ostavite komentar


  1. Sunce ti kalajisano ako je DANAS Đilasova novina -a nije- koliko ste ti i tvoje eseneslije stavili drugih print izdanja, TV i radio stanaca isl. pod tvoju ili čizme tvojih mafijaša? O tome, naravno, čutiš! Ipak, zapamti srpsku izreku ničija (sveća) nije večito gorela. Doći će i vama kraj, nadam se već na dolazećim izborima -a onda svima vama srećan put u Zabelu kod Požarevca!

  2. Ko još može da veruje Svecu iz Čipuljića? Taj je mnogo naivan ili isto toliko pokvaren.

    1. Korona je uticala i uticaće još. Jedino vakcinacijom možemo da smanjimo uticaj i da se vratimo normalnom toku života.

  3. Da, da, to sam i JA primetio.A svaki put kad Acu tapsem po ramenima ili kujem u zvezde, Danas ne objavljuje Moj komentar a kad ospem drvlje i kamenje do zadnjeg iz prve objavljuju, ma i ne procitaju tekst do kraja.

  4. Danas i drugi nezavisni mediji, koji su pod konstantnim napadima AV i njegovih sasluzilaca, moraju hitno da zatraze zastitu medjunarodnih institucija UN, EU, OEBS, UN ICTY i drugih. Svi znamo sta se desavalo kada je AV bio ministar informisanja od 1998 do oktobra 2000. godine. To zlo, koje je kulminiralo zatvaranje mnogih medija, hapsenjem novinara i ubistvom Slavka Curuvije, medjunarodna zajednica ne sme vise da dopusti na evropskom tlu zbog sopstvenog kredibiliteta.

  5. Jedno je sigurno, Ministarstvu odbrane treba oduzeti sve placeve u urbanim sredinama.

  6. Јел и дозволе није дао Ђилас? Смешно и тужно.

  7. Nepametno reagovanje predsednika. Bude li i dalje tvrdio da je svaka istinita vest delo Đilasovo, stvoriće kod građana utisak da samo Đilas iznosi tačne podatke (što je daleko od istine). Vrlo nepametno.

  8. DANAS je opoziciona novina i to se vidi po tekstovima, ali mislim da nije tacno da kovid bolnica nema gradjevinsku dozvolu.

  9. Ne mogu da shvatim da neko u vreme pandemije, kada se narod bori da pobedi ovu posast, kada medicinski radnici ne dizu glave od posla, komentarisu ovakve stvari. Koga bre briga da li postoji dozvola ili ne, vazno je da smo zdravo! Sada je samo to vazno!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.