Todorić: Smrt radnika se tretira kao prekršaj

Porodica poginulog radnika u fabrici "Milan Blagojević - Namenska" podnosi krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Ti mi reci Todoriću ! Sa kojim pravom, ko je suđen pa kažeš 12.god. Ko kaže: LDP; DS, ili N-1.Sjaši sa radnih ljudi Namenske Lučani i sa direktora Milovanovića. Nema ovde para za tebe a ni tvog klijenta. I nemoj nam ti pričati šta je demokratija.

  2. Todoricu, ako uepes da se izboris sa ovim kriminalcima, Lučanci ce ti dodeliti status počasnog gradjanina. Zar ni 40 godina nije bilo dovoljno da generalni direktor obezbedi svoje potomstvo? Spregu generalnog direktora sa drzavnim organima ne vide samo oni koji neće da vide. Todoricu, pomozi im da otvore oči!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.