U akciji sakupljanja potpisa za održavanje vanredne sednice Gradske skupštine sa jedinom tačkom dnevnog reda – analiza stanja u vranjskom sportu – koju je inicirao Gradski odbor SNS Vranja, do sada je sakupljeno oko 2.000 potpisa, potvrdio je za Danas predsednik Okružnog odbora naprednjaka za Pčinjski okrug Dragan Nikolić.


– Za zakazivanje vanredne sednice neophodno je oko 3.600 potpisa ili pet procenata ukupnog biračkog tela u vranjskoj opštini, ali taj broj će sasvim sigurno biti veći. Nakon toga ćemo zvaničnu inicijativu predati gradskim vlastima – kaže Nikolić.

Članovi Gradskog odbora SNS su na konferenciji za medije izneli kritike na račun ljudi iz Sportskog saveza i SPS za stanje u vranjskom sportu, navodeći da je protiv dvoje bivših funkcionera FK Dinamo Osnovno tužilaštvo podiglo optužnicu zbog falsifikata i zloupotrebe službenog položaja.

Predsednik Gradskog odbora SPS i predsednik Sportskog saveza Vranja Zoran Antić je pred novinarima ovakav potez naprednjaka ocenio kao „političku osvetu i skandal prema ljudima iz fudbalskog kluba Dinamo“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari